Gamyklos Kaina, nauja Stiklo Papuošalai Įrankis, Mažas Stiklo Mikrobangų Krosnies Kaitinimo Stiklo Skatinimo

€25.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stiklo mikrobangų krosnies, krosnies, saugiklis stiklo, pigiausia mikrobangų krosnies, mikrobangų krosnys, papuošalai krosnies, nustatyti krosnies, mikrobangų krosnelė mi, stiklo degimo krosnies, keramikos krosnis.

Stiklo Mikrobangų krosnies yra naujo tipo aukštos temperatūros įkaitintoje orkaitėje stiklo lydymas, arba minkštinimo, kuris yra populiarus Europoje ir jav srityse.Jis yra kompaktiškas, saugus, patogus, energijos taupymo, aplinkos apsaugos ir didelio efektyvumo, viduje stiklo krosnies temperatūra gali siekti iki 900°C (1650 °F), kai veikia.Tai yra geras įrankis, stiklo terminio apdorojimo.Naudodami, padėkite į apatinę dalį su gabalas ne klijuoti aukštai temperatūrai atsparaus popieriaus namuose ir naudoti mikrobangų krosnelė plokštelę; po to sujungiant dvi ar daugiau mažų stiklo gabaliukų kartu kaip pageidavimus.Įdėti viršutinę dalį, ir arti mikrobangų krosnelė durų.Nustatyti, mikrobangų temperatūra, kaip "DIDELĖ", šildymo maždaug 3 minutes.Tie maži stiklo bus šildomas sušvelninti formos, ir stiklo perdirbimo baigia.

Specifikacija mikrobangų krosnies

Maitinimo reikalavimai:

120V std.

Lizdas:

15amps

Temperatūros reguliatorius:

N/A

Degimo kamera:

8cm*4.5 cm gylio

Bendras:

12cm*8.3 cm

Neto svoris:

0.32 KG

Pristatymo svoris:

0,5 KG

Pakuotės dydis:

15.5 cm*15 cm,*15cm

Bendrovė Įvadas

Tianjin Mande Pramonės ir Prekybos kompanija buvo įkurta 2000 metais, specializuojasi tiriant & gaminti deimantiniai pjovimo ir šlifavimo įrankiai.Taikomos pjovimo ir šlifavimo kieti ir trapūs medžiagų (stiklas, akmuo, silicio, safyras, krištolo ir kt.).

Pagrindiniai produktai: diamond band pjauti, deimanto žiedas pjauti, deimantiniai pjovimo viela, deimantų šlifavimo grąžtai, deimantiniai diskai, deimantiniai gręžimo karūnos, deimantiniai vertus failą, stiklo pjovimo, stiklo mikrobangų krosnį ir t.t.

Pristatymo Terminas

1, Akcijų tvarka: per 48 valandas po to, kai gavo mokėjimo.

2, OEM/ODM tvarka: 15~30 darbo dienas pagal užsakymo kiekio.

Pakuotė

1. plastikinis maišelis/vnt.Išorinis: standartinis eksporto dėžutėje.

2. Pakuotės metodas taip pat gali būti pagal kliento prašymu.

Vežimo Būdas

1, Express pristatymas: mes siūlome, "FedEx", UPS, DHL, TNT, EMS, Kinija Paštu, Oro Paštu, ir kt.patogus transportas.Klientas gali pasirinkti metodus, atsižvelgiant į jūsų būklę.

2, Mes turime aukščiausios ekspeditorius įmonę, pasiūlyti dauguma apsaugos tarnybos.Klientas taip pat gali pasirinkti savo ekspeditorius bendrovė.

Paslaugos ir Atsiliepimai

1. Prašome rengia išsamią informaciją mums prieš patvirtina, kad, Mes galime pasiūlyti puikių paslaugos jums.

2. Jūs galite susisiekti su mūsų pardavimo bet kuriuo metu žinoti mūsų produktus.

3. Mes siūlome pristatymo informaciją, per e-mail pristačius užsakymą.Ir siūlo sekimo paslaugas tol, kol gausite prekes.

4. Jei esate nepatenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis.Susisiekite su mumis elektroniniu PAŠTU, MSN, "SKYPE", TRADEMANAGER ir kt.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, pls palikti 5 žvaigždžių mums, ačiū per daug!

Pavadinimas mažos stiklo krosnies
Stiklas fusework
stiklo degimo krosnies dydis 12*8.3 cm
Prašymas stiklo meno lydant papuošalai
Function2 Papuošalai, Įrankiai
Funkcija stiklo kaitinimo Mikrobangų
Modelio Numeris 1707002
mikrobangų krosnies kaitinimo stiklo elektrinė krosnis
Tipas Statybos Įrankių Dalys
kilmės vieta Tianjin, Kinija (Žemyninė)

Panašūs produktai