Naujo Prekės Ženklo Mados Ir Stiliaus Minkštas Mokasinai Vyrų Mokasīni Aukštos Kokybės Natūralios Odos Bateliai Vyrai Butai Vairavimo Batai Vandeniui Atsparus Slydimui Dėl

€8.24

-44%

€14.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: puma natūralios odos batai, natūralios odos shos, genuiner odos vaikščiojimo batai, laisvalaikio odiniai batai, natūralios odos batai priėmimo, natūralios odos batų priežiūros, natūralios odos bateliai moteris, lotynų bateliai natūralios odos, natūralios odos batai akis, natūralios odos batų mylėtojas.

1.100% brand 2. Prašome leisti 0-2cm paklaida dėl rankinis matavimas 3. Įpakavimas: nauja batai be dėžutės 4. Prašome, pasirinkite dydį pagal ilgį koja (nereikia pasirinkite dydį pagal reguliarus dydis iš savo šalies!) 5. (Ne tikrąjį dydį jav) bus tik pakeisti dydį Kinijos pagal mūsų taisykles.Batų ženklai atitinkamų KN dydį ir snukio ilgį. 6.US dydis 10 (27 cm).Tai 27CM nėra, ilgis vidpadžio ar ilgis padas, tai tiesiog reiškia, kad į pėdos ilgio. 7. Dėl skirtingų ekrano ir fotografavimo kampai, ji gali šiek tiek skirtis nuo tikrosios spalvos skirtumas. 8 nauji batai turi šiek tiek kvapas, išnyks per dvi dienas. 9, subtilių linijų ir mažų dėmių nėra ginčo.Oh dear klientas draugas!Mes rekomenduojame, kad jūs pasirinkite dydį pagal dydžių lentelė.

Prekės Pavadinimas SIKETU
Elemento Tipas laisvalaikio bateliai
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Funkcija Aukštis Didėja
Modelio Numeris XX217 Suknelė, batai Vairavimo batai
Pamušalas PU
Sezonas Pavasario/Rudens
Batai Tipas Valtis Batai
Padas Medžiaga Guma
Batviršio Medžiaga PU
Vienintelis Wearproof ir neleidžiančioms slysti
Uždaryti Tipas Nėriniai-Up
Vidpadžio Medžiaga PU
Modelio Tipas Kietas
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų

Panašūs produktai