DESAI Rankų darbo Audinys Vyrų Loafer Valtis Kvėpuojantis Vairavimo Batai, Vyrams, neslidžia Aukštos Kokybės Vairavimo Kiaulių Odos Pamušalas Butas

€39.04

-31%

€57.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nike traukti derliaus, atveju steven visata, rąstinio golfo batai, somar bateliai vyrai, vyrų batų, butas moteris, vyrai welet, jkpudun valtis batai, atsitiktinis batų vyrai, vyrai mulas batai.

.

Produkto Rodyti

Prekės Ženklo Istorija

DESAI dėmesio dėl gamybos ir projektavimo high-end verslo laisvalaikio bateliai.Visos medžiagos yra kruopščiai atrinktos.Mes turime aukštos kokybės reikalavimus, už kiekvieną porą batų.Mūsų tikslas yra teikti patogią pasirinkimas verslininkams.Išskirtinį amatų pagrįstas veiklos ir atkaklumo, mes tradicinis italų meistriškumo ir populiarus elementai derinti sukurti DESAI vyrų garbę ir šlovę.

Paketas Apima

1 Pora Vyrų, Patogią avalynę 1* Shoehorn 1* apsauga nuo dulkių Maišelis 1* Elegantiška Pakuotė

DUK:

1 - Kai yra siunta, po apmokėjimo?Paprastai, mes galime išsiųsti batai iš sandėlio vietos išsiuntimo dienos.Tačiau vežimo metu, priklauso nuo vežimo bendrovės.Jei jums reikia greitai express,kaip DHL, "Fedex", pls susisiekti su mumis.Nemokamas pristatymas yra naudoti AVS. 2 - Kur aš, gali atsekti savo užsakymą?Jūs galite sekti jį svetainė: https://global.cainiao.com/ 3 - Apie spalva šiek tiek skiriasi spalvos dėl fotoaparato ir tipo skirtingų kompiuterio ekrano. 4 - Apie dydis-a - Prašome pasirinkti dydį pagal pėdos ilgį, (negalima pasirinkti dydį, atsižvelgiant į jūsų šalį įprastas dydis !!!) b - bus 0-1.5 cm paklaida vadovas messurement.c - US dydis 10=CN dydis 270=Fit Kojų ilgis 27-27.5 cm, 27-27.5 CM-tai pėdos ilgis tik.d - Pėdos ilgis ≠ vidpadžio ilgis ≠ padas ilgio. 5 - Apie mažas temas, dėmes, mikro-spalva arba mikro-klijų kvapas Batai su minėtos problemos yra ne priklausyti kokybės problemas.Prašome don ' t open ginčo lengvai, Jei tokių yra, prašome susisiekti su mumis pirma, mes padėsime jums išspręsti problemą artimiausiu metu.Ačiū už jūsų bendradarbiavimą. 6 - Kodėl tai rodo, kad grąžinamosios išmokos, yra tvarkomi, po mano užsakymo atšaukimas?Tai reiškia, kad jūsų grąžinamoji išmoka, šiuo metu yra tvarkomi, už jus.Paprastai tai trunka apie 3-20 darbo dienas gauti jį į savo banko sąskaitą.Prašome palaukti kantriai grąžinti.

Padas Medžiaga Guma
Batai Tipas Mokasīni
Modelio Tipas Kietas
Elemento Tipas laisvalaikio bateliai
Vidpadžio Medžiaga Pigskin
Pamušalas-Natūralios Odos Tipas Pigskin
Funkcija Kvėpuojantis
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Sezonas Pavasario/Rudens
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Modelio Numeris DS890901
Batviršio Medžiaga Drobė
Pamušalas Natūralios Odos
Prekės Pavadinimas DESAI
Uždaryti Tipas Slip-On

Panašūs produktai