20 Vienetų 3 Colių Bambuko Siuvinėjimo Lankelius Apvalus Medinis Ratas Kryželiu Hoopas Apvalus Žiedas Meno Amatų Patogu, Siuvimo

€14.34

-18%

€17.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: siuvinėjimo žiedas, laec siuvinėjimo lankelis, 5d diamond tapybos taikos, kūno hoopas, siuvinėjimo lankelis su stovu, pavasario kryželiu, ratlankiai, kryželiu pardavimas, didelis siuvinėjimo pen, kryželiu hoopas, bambuko garo krepšelį.

20 Vienetų 3 Colių Bambuko Siuvinėjimo Lankelius Apvalus Medinis Ratas Kryželiu Hoopas Apvalus Žiedas Meno Amatų Patogu Siuvimo Dydis:3 colių/8 cm

Atlaisvinkite išorinis varžtas,lygūs viduje lankai,įdėti audiniu lankai,tada įdėti išorinis lankai viduje lankas.

Butas audinio ir priveržkite varžtą.

Toliau vienodo audinio užtikrinti, nėra klostes,ir atkreipti dėmesį į audinį, kad metmenų ir welt tiek vertikaliai ir horizontaliai,ir, galiausiai, prisukite varžtus.

Apžiūrėti lankai, ar ji yra stora pakankamai.Kaip patikrinti sandarumą naudoti adatą su siūlais išgyvena audinio paviršiaus.Jis yra veiksmingas, jei yra bang bang garsą, kai traukiant siūlus.

Spalva:mediena spalva

Medžiaga:bambukas

Pakuotės Turinys:

20* 3 Colių Siuvinėjimo Lankelius

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Naudoti Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Įrankių Rinkiniai

Panašūs produktai