48 adatos rankų darbo vilnos mezgimo mašina cilindrų vilnos loom rankomis megzti skara megztinis skrybėlę kojines suaugusiems vaikams tingus artefaktas

€49.68

-30%

€71.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mezgimo siūlai, mezgimo staklės, threader, vilnos verpalai, mezgimo needl, pėdų presser dainininkas, slinger siuvimo mašina priedai, didelis mezgimo adatos, industriel siuvimo mašina, mezgimo įranga.

Mezgimo Mašina, 48 Adatos, Mezgimo Staklės Staklės su Eilės Skaitiklis, Smart Audimo Staklėmis Apskritojo Mezgimo Staklės, Mezgimo Valdybos Sukasi Dvigubo Mezgimo Staklės Mašina Rinkinys, skirtas Suaugusiems ir Vaikams produkto rūšis: medžiaga: plastiko Spalva: kaip pavaizduota Gaminio dydis: 40.5 * 37.5 * 22CM Bendrosios pakuotės dydis: 41 * 38 * 12 CM Produkto svoris: 1.98 KG Naudoja: audimo šalikai, kepurės, kojinės, drabužiai, kelnės, moliūgai ir pan.Taikymo sritis: Bruožai: 1. Lengva naudoti: plokščia ar apvali adata gali būti sukurta per kelias sekundes rankiniu suku operacija.Tiesiog užsukite siūlai į veleno ir pasukite suku į mezgimo savo šedevrą. 2. Įdomus mezgimo: labai tinka pradedantiesiems.Mezgimo savo cool mados priedų, pavyzdžiui, kepurės, šalikai, kojinės ir koja uždengia!Ir duoti dovanų, kad jūsų tėvai ir draugai. 3. Šį rinkinį mezgimo mašina gali padėti jums megzti skara ar skrybėlę greitai sutaupyti laiko.Tėvai gali atlikti ši dovana su savo vaikais ir patirti džiaugsmą, mezgimo.

Funkcijos 3 48 Adatų Mezgimo Mašina, Staklės
Bruožai 6 Namų Mezgimo Mašina
Naudoti Mezgimo
Funkcijos 5 Suaugusiems ir Vaikams
Funkcijos 11 Vaikų Mezgimo Mašina
Savybės 4 Mezgimo Turas Loom
Funkcijos 7 Dvigubo Mezgimo Staklės Rinkinys Mašina
Medžiaga Plastikiniai
Funkcijos 1 Vaikai Mezgimo Mašina Žaislas
Funkcijos 2 su Counter Eilės
Funkcijos 9 Smart Audimo Staklėmis
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcijos 10 mezgimo mašina
Tipas siuvimo rinkinys
Funkcijos 12 Kasytės mašina
8 funkcijos Mezgimo Valdybos Sukasi

Panašūs produktai