Meistras Prognozavimo Sistema (Medžio Apdaila) Magija Gudrybės Etape Magia Mystery Box Magie Gudrybė Rekvizitai Profesionalių Magų

€126.57

-24%

€166.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: box paslaptis, magija, lauke magija, lol box paslaptis, magijos meistras prognozė, žaidimo meistras sistema, triukui, stebuklas mysterio, led paslaptis, prognozuoti.

Meistras Prognozavimo Sistema (Medžio Apdaila)

Kas tai yra?Tai yra pagrindinis Prognozavimo Sistema, labiausiai miglotos, praktinių ir nešiojamų universalūs prognozė kada nors!

Nedidelis smulkiai padarė krūtinės kabo visą vaizdą ant vienos pusės etape.

Bet kuriuo metu savo aktas, kviečiame nariai auditoriją skambinti arba laisvai pasirinkti viską, ką jie nori: skaičių, miestų, maisto produktai, pavadinimus ir pan. be jokios kontrolės ar sąlygas.Visi pasirinkimai yra laisvai ir be jokio jėga.Parašykite pasirinkimai ant lentos taip, kad jie lieka visą vaizdą.

Pirmyn, atkreipti dėmesį į krūtinės, jums paaiškinti, kad viduje yra "Laiko Kapsulę", kuriuose prognozavimo pasirinkimų, tiesiog pavadintas žiūrovai.Atviros krūtinės ir išimti didelių laiko kapsulė.Tai aišku, plastikinį indą matavimo 9 cm aukščio ir daugiau nei 4 cm skersmens.Dangtis yra atsukti ir auditorijos narys pašalina didelis užklijuotame voke.Jis atidaro ją ir skaito prognozė.Tai yra 100% teisingas!!!

Pažvelgti į šių neįtikėtina savybės:

• Naudoti antraštė, prognozavimo ar lizdą dėžės tipas poveikį, kurį pasiskolino laikrodį, apyrankę ar piniginės, atrodo, viduje krūtinės.

• Puikiai tinka parodose, pardavimų susitikimai, kruizinių laivų ir kt.jei užsakymą prognozuoti yra labai galingas ir komercinės.

• Prognozė gali būti dideli ir sulankstyti, taip dažnai, kiek reikia, kad tilptų viduje kapsulė.

• Lengva padaryti, ir gali būti padaryta per šešių pėdų auditorijos.

• Labai nešiojamų.

Medžiaga Mediena
Įspėjimas no
Yra Instrukcija Taip
Modelio Numeris meistras prognozavimo sistema
Prekės Pavadinimas ZQION
Veiklos Formos Etapas Magija
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius Suaugusieji
Tipas Didelis Atraminis
Dydis One Size
kilmės vieta Shanghai, Kinija (Žemyninė)
Lytis Unisex
Savybės Etapas

Panašūs produktai