Šiaurės Stiliaus Tropinių Augalų Lapai Sienų Lipdukai Gyvenimo Kambario, Miegamasis Decal Meno Plakatas Namų Dekoro Eco-friendly Vinilo

€6.37

-41%

€10.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nešiojamas lipdukas, amg logotipu, vinilo plėvelė, sienos stckers miegamasis, 3d sienos lipdukas, žaislas baldų salonas, sienos dokumentų namų dekoro šalį, 90 lipdukas, dekoro šiaurės, dragunov svd.

Produkto aprašymas

Pagamintas iš aukštos kokybės PVC medžiagų, netoksiškas, atsparus vandeniui ir patvarus, kurį galima lengvai pritaikyti prie bet kokio lygaus, švaraus ir sauso paviršiaus: sienų, plytelių, stiklo durys, baldai ir kt.

Instrukcijos:

1. Pasirinkti vietoje, kad norite (sienos, plyteles, stiklinės durys, baldai ir kt.).

2. Prieš taikant, švaraus paviršiaus atsargiai, įsitikinkite, kad paviršius yra sausas, lygus, be dulkių, be vandens.

3 Žievelės ir klijuoti pagal paveikslėlį, arba "PASIDARYK pats" apie savo idėją (atsargiai nuimkite trafaretą nuo grafinis aplinkosaugos ¾enklelis, kaip lėtai, kaip įmanoma, kai modelis yra kabinti ant sienos).

4. Naudoti kredito kortelę kelis kartus nulio Modelis nuo vidurio į abi puses, kai įklijavimas.Taip, kad lipdukas yra sklandžiai ir lipnus ant sienos.

Skelbimas:

Negalima klijuoti ant grubus, nelygus, netolygus ar riebiai paviršiaus.Sauso paviršiaus, plaukų džiovintuvas, jei jis yra šlapias, arba jeigu jūs gyvena drėgnoje aplinkoje.

Temos Kraštovaizdžio
Prekės Pavadinimas WXPYU
Scenarijus SIENOS
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Pastoracinės
Specifikacija Single-piece Package
modelis 3D Lipdukas
Medžiaga PVC

Panašūs produktai