Animacinių Filmų Karvė Dušo Užuolaidos Troba Gėlių Gyvūnų Tapybos Meno Vonios Kambarys Dekoro Rinkinys Aukštos Kokybės Poliesterio Audinio Vonios Užuolaidos

€11.47

-35%

€17.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nulis dechet, krikščionių pagalvė, žiedai aukso užuolaidos, dušo užuolaida, kokteilių suknelė vasarai, korėjos darbo, bambuko skydas, troba audinio dušo užuolaidos, tikslinė troba dušo užuolaidos, karvė užuolaidų.

☆ Pastaba: 1. Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo nuotraukos, dėkojame už jūsų supratimą. 2. Dydis: pls leisti 1-3 cm skirtumas dėl rankinis matavimas. 3.120x175cm ir 150x180cm produktų, nes dydis yra per mažas, yra tik 10 skylių. 180x180cm ir 180x200cm turi 12 skyles. ☆ Užuolaidų Pakuotė: 1pcs * Dušo užuolaidos, 12pcs * Kabliukai Produkto valymas: Gaminius galima plauti ir skalbti mašinoje, bet pabandykite ne džiovinimo siekiant tvirtas, sausas, džiovinti, nereikia tiesioginių saulės spindulių, ne duok atgal non-slip gumos soled tiesioginių saulės spindulių.

Vonios kambario užuolaidų Funkcija 3 Eco-Friendly Vandeniui Audinio
modelis Animacinių filmų
Funkcija Naudoti kaip vonios uždanga
Medžiaga Poliesteris
Individualizuotos paslaugos Custom paslauga
Vonios kambario užuolaidų Funkcija, 2 Su Kabliukais Rinkinys
Prekės Pavadinimas LB
Stilius Modernus
Vonios kambario užuolaidų Funkcija 1 Vandeniui / Miltligė įrodymas
Modelio Numeris YL20463

Panašūs produktai