Dongdaemun, Korėja, minkšto vaško megzti suknelė su diržo juosmens, plonas, apvalios kaklo sluoksniuotos rankovėmis literatūros temperamentas sijonas tendencija

€19.23

-50%

€38.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: latekso pynimas, skir, kailio marškinėliai moteris, maxi sijonas ritininės, profesinės sijonas, mados korėjos, nyu, korėjos moterys, krepšys korėja, mados korėjos moteris.

Mieli draugai:

Sveiki atvykę į Damei Drabužių Parduotuvė, I bus atsakingas už savo grožį,

Tikimės, kad jums patinka su drabužius mūsų parduotuvėje, esame profesionalų didmeninė ir mažmeninė parduotuvė,

Jei turite kokių nors klausimų, prašome palikti žinutę mūsų klientų aptarnavimo ir mes stengiamės patenkinti jus.Dydžių lentelė juosmens ilgis krūtinės rankovės Vienas dydis 78 80-130 90-130 58 1. Apie tiekimas: gamintojo tiekimo iš pirmų lūpų tiekimo, kokybės užtikrinimo.

į

2. Apie dydis: Dėl skirtingų matavimo metodų, ten bus šiek tiek skiriasi, dydis 1-3cm.Šioje situacijoje nėra kokybės klausimas.

į

3. Apie spalvų: visi Mūsų produktai yra realių produktų.Dėl skirtumo tarp fotografavimo šviesos ir rezoliuciją, kompiuterio ekranas, nežymūs spalvų skirtumai, gali atrodyti nuotraukoje.Prašome suprasti, kad.

į

4. Apie klientas paslaugos: Jei jūsų užklausą, nėra atsakyta laiko, tai gali būti dėl to, kad klientų aptarnavimas yra ne prie kompiuterio, galite palikti mums žinutę, ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Sezonas Pavasario/Rudens
Stilius Biuro Panele
Rankovės Stilius Sluoksniuotos Rankovėmis
Talėja imperija
Iškirpte Golfo
Lytis MOTERIS
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Kietas
Amžius Amžius 18-35 Metų
Apdaila Varčias
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Suknelės Ilgis Kelio Ilgis
Medžiaga Poliesteris
Siluetas Tiesiai

Panašūs produktai