13CM Kamuolys, Šlifuota Lėlės 14 Kilnojamojo Sąnarių Nody Kūno Mini Žaislai "PASIDARYK pats" BJD Doll Su Stovu

€10.81

-49%

€21.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyrai bjd drabužiai, bjd doll, princesė staigmena, vadovas kenas, kūdikių miniatiūriniai, 60cm lėlės, bjd 10 cm, 13 bjd doll, bjd nuotrauka, j. lėlės.

❥.Pakuotę įeina 1 Vnt lėlės,1 stendas 2 rankas ir 2 kojas ❥.Nėra įtrauktos Batai , apranga ir kiti reikmenys. ❥.Jei turite klausimų,kviečiame susisiekti su mumis!ačiū!!

1.Pristatymas

Laivybos laikas yra apie 15-60 darbo dienų Kinija Post & www.adeira.lt Standarto .Kaip kurjeris,oro ir vietos papročius,gal kartais jums bus atidėtas.Jūsų supratimas bus labai dėkingi.

2.Mokėjimo

Mes priimame mokėjimus per Alipay arba Paypal čia.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

3.Atsiliepimai

Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi.mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums, jei esate nepatenkinti mūsų produktai andservices.Prašome pateikti mums Penkių žvaigždučių,Tai yra labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą.

4.Kiti Politikos

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą.Prašome susisiekti su mumis iš karto, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome piktintis savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

Svoris About 0.1KG
Elemento Tipas Lėlės
Savybės Modelis
Temos Filmų ir TV
Tipas Kūdikių Lėlės
Matmenys 10cm
Aukštis Apie 10 cm
Amžius > 3 metų
Medžiaga Vinilo
sąlyga Akcinė Straipsniai
Prekės Pavadinimas NanHan
Forma 1/12
Lytis Unisex
Mfg Serijos Numeris Mados
BJD/SD Požymis lėlė
Kilmės KN(Kilmės)
Įspėjimas toli gaisro
Modelio Numeris nude baby doll

Panašūs produktai