1/4 SD Lėlės 18inch 18 Kamuolys, Šlifuota Lėlės BJD Doll su Drabužiais Apranga, Batai, Plaukų Perukas Makiažas-Geriausia Dovana Mergaitėms

€22.36

-72%

€79.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: princesė lapas rinkinys, vyrai bjd drabužiai, amerikos indėnų mergaitė lėlė, lėlės 18 colių lėlės drabužiai, 14 lėlės, atgimti, 13 bjd doll, bjd nuotrauka, garbanotas lėlės perukas, 13 perukas.

【Funkcijų】Ji yra maždaug 45cm(18nches) aukštis, ir ji dėvi spalvingas drabužius mes projektuojame savo.Kokybės drabužius atitinka žmogaus drabužius kriterijus.Palyginti su tos pačios rūšies lėlės, ji turi turtingą veido detales.Be to, ji turi 19 sukurta pasukti sąnarius ir gali padaryti variantas tikroviška kelia. 【100% Kanekalon perukai】Plaukų transplantacijos amatų daro plaukai ne nukristi lengvai.Jos gražus plaukai yra tikroviška, minkšta, sklandžiai liesti. 【Paketą įeina】1 BJD Lėlės + 1 Suknelė/ Drabužių Set + 1 Perukas + 1 Porą Batų, + Veido Makiažas + Priedai; Kiekviena lėlė yra supakuoti didelio intensyvumo subtilus lauke ir taip sumažinti tikimybę, kad turi nuostolių transportuojant procesą. 【Ši lėlė gali būti dovana, kaip】Kalėdų Dovanos, Gimtadienio Dovanos, Vaikų Žaislai, Berniukų ir Mergaičių Lydinčių Prekių, Mergaitės, Dovanos ir Lėlės Serijos Porų ir Surinkėjų Serija. 【Pastaba】Sąnarius ir Galvą, Gali būti Įlaipinami; Kūno Dalis yra Sunku Silikono Medžiaga,sąnariai yra pagamintas iš ABS aplinkai nekenksmingų medžiagų, kokybė yra geresnė, bet spalva bus šiek tiek kitoks nuo kūno.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų apie produktus galite gauti.Mes atsakysime per 24 valandas.

1.Pristatymas

Laivybos laikas yra apie 15-60 darbo dienų Kinija Post & www.adeira.lt Standarto .Kaip kurjeris,oro ir vietos papročius,gal kartais jums bus atidėtas.Jūsų supratimas bus labai dėkingi.

2.Mokėjimo

Mes priimame mokėjimus per Alipay arba Paypal čia.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

3.Atsiliepimai

Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi.mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums, jei esate nepatenkinti mūsų produktai andservices.Prašome pateikti mums Penkių žvaigždučių,Tai yra labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą.

4.Kiti Politikos

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą.Prašome susisiekti su mumis iš karto, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome piktintis savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

BJD/SD Požymis lėlė
Lėlės aukštis Apie 45cm / 18 colių Aukštis
Akis Rudos akys ,Negali Būti Pakeistas Akis
Įspėjimas NĖRA
Lėlės Medžiaga 100% saugūs , netoksiški Plastikiniai
Modelio Numeris DM BJD Doll
Savybės Animacinių Filmų, Švietimo, Modelis, Minkšta, Dovana
Medžiaga Plastikiniai
Matmenys 45cm / 18 cm
Mfg Serijos Numeris Mados
Baterija NĖRA
Forma 1/4
Tipas Mados Lėlės
Temos Filmų ir TV
Pakuotė be mažmeninės prekybos dėžutę
Struktūra Lėlės galūnes gali būti aktyvus, jis gali sėdėti arba gulėti, stovėti, negali kalbėti
Mados Prekės 1/4 BJD Doll
Punktas 1 VNT BJD Doll 19 jungtis su Apranga, Batai, Perukai Suknelė, Makiažas
Pristatymo Svoris Apie 0,6 kg
Plastiko Tipas ABS
Prekės Pavadinimas ucanaan
Lytis Merginos
sąlyga Akcinė Straipsniai
Kilmės Kinijos, 100% Rankų Darbo
Elemento Tipas Lėlės
Amžius > 3 metų

Panašūs produktai