Belaidžio ryšio Adapteris "Bluetooth" 5.0 Garso Siųstuvas 3.5 3.5 mm AUX Lizdas RCA, USB Bendraašius Optinis Stereo TV PC Ausinių

€9.36

-29%

€13.19

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "bluetooth" pc, "bluetooth" televizija, "bluetooth" siųstuvas, televizijos, "bluetooth" transmitt, bluetooth tv usb, "Bluetooth", "bluetooth" auksas, laisvų rankų įranga tv, lizdas bevielis, garso bluetooth.

Aprašymas:

1: TX13 yra dvejopos paskirties "Bluetooth" adapteris su optinio pluošto. 3,5 mm "Bluetooth" perdavimo ir digital-to-analog konvertavimo.Jis naudoja USB 5V maitinimo.Kai jis įjungtas, tai bus įveskite paieškos ir porą valstybė, o raudona lemputė mirksi greitai.Jį galite perkelti muziką iš mobiliųjų telefonų, walkmans, TELEVIZIJOS, kompiuterių ir kitų įrenginių su "Bluetooth" imtuvas, stereo "Bluetooth" laisvų rankų įranga, "Bluetooth" garsiakalbiai ir kiti prietaisai.

2: Galima tiesiogiai konvertuoti į 3,5 mm analoginis signalas per produkto pluošto bendraašius skaitmeninis signalas, ląstelienos koaksialinis garso įvestis (3,5 mm išėjimo ir garsiakalbis, vairo stiprintuvas ir kita įranga, prijungti garso kabelį pasiekti skaitmeninis analoginis perskaičiavimo.

3: Perjungti sąsaja light per mygtuką, norėdami perjungti įvesties sąsaja.

Produkto Specifikacijos:

Produkto Pavadinimas: TX13

"Bluetooth" versija: V5.0

Dažnių diapazonas: 2.402 GHZ-2.480 GHZ

Bluetooth protokolas: A2DP AVRCP

Maitinimo įvestis: DC5V

Darbo temperatūra: -10-55 laipsnių

Dydis: 89 * 54 * 20mm

Instrukcijos:

1: Prijunkite USB kabelį prie 5V įkroviklį, produktas pradeda įveskite raudona šviesa, mirksintis režimas ieškoti, įjunkite "Bluetooth" garsiakalbis "Bluetooth" laisvų rankų įranga.Automatinis susiejimas atliekamas.Po suporavus prietaisus, raudonos šviesos yra, ir produkto pasirenka optinio pluošto arba 3,5 mm koaksialinis garso kabeliu prijunkite prie TELEVIZORIAUS / kompiuterio per mygtuką perjungti sąsaja.Mėlyna šviesa atitinka sąsaja.TV ar kompiuteris turi būti nustatytas į išorinio garsiakalbio režimas.

2: Skaitmeninio į analoginį signalą, prie TELEVIZORIAUS prijunkite pluošto arba koaksialinis ryšys produktas, ir prijungti 3,5 mm garso kabelį prie garsiakalbio.Jei nėra 3,5 mm audio uosto ir nėra Bluetooth garsiakalbiai, jūs galite lengvai išspręsti problemų TV.

Pakuotę sudaro:

1* "Bluetooth" siųstuvas

1*Optinis kabelis

1*Koaksialinis kabelis

1*Garso kabelis

1*Įkrovimo kabelis

1*Instrukcija.

Garso Takelio Dvigubas
Aukštos Raiškos Palaikymo NĖRA
Sąsaja 3.5 mm
Parama Atminties Kortelės No
Funkcija NĖRA
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
WIFI Standartą NĖRA
Modelio Numeris EL4591-00B
Paramos Apt-x No
Parama AAC No
Kilmės KN(Kilmės)
Kiekis Garso
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Pakuotė Taip

Panašūs produktai