M/L/XL Multi-Funkcija Šunų/Kačių Czesanie Tvirtinimo Krepšiai Maudymosi Skalbimo Kirpimas, Nagų Žalia/Mėlyna Patalynė ir Šiukšlių TB Pardavimas

€9.93

-37%

€15.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: galvos plovimo, elektrinis šuns viliojimas, šuns snukio plauti, emalio nagų, cleaner šuns leteną, kraiko dėžutė, kačių kraikas kilimėlis, mėlyna medicinos tvirtinimo, Katė Panier, kačių kraikas padas.

Multi-Funkcija Šunų/Kačių Czesanie Tvirtinimo Krepšiai Maudymosi Skalbimo Kirpimas, Nagų Žalia/Mėlyna TB Pardavimas

1 pastaba:Mes išlaikyti savo privatumą saugu ir nebus atskleisti jokios asmeninės informacijos.

2:Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Mūsų po pardavimo komandos bus suteikti jums puikus sprendimas pirmą kartą.

Prekės Specifikacija:

Aprašymas :

Pavadinimas: naminių Gyvūnėlių priežiūros krepšys

Medžiaga: 600D Oxford medžiaga

Spalva: mėlyna/žalia

Techniniai duomenys:

M-37*24 cm

L-42*25 cm

XL-55*27 cm

Svoris (su pakuote svoris):

M-0.3 kg

L-0.4 kg

XL-0,5 kg

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų.

2. Dėl ekrano skirtumas, spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.

Savybės :

1. Daugiafunkcinis nešiojamas krepšys: multi-funkcinis multi-scena programa, pavyzdžiui, kačių maudytis, nagų karpymas, ausų traukia, vaistai, injekcijos, kt.

2. Medžiaga: šilumos išsklaidymo akių ir Oxford medžiaga yra patvarūs ir nekenksmingi.Krepšys yra atsparus įbrėžimams ir bite.

3. Nuimamus: keturi segmentai yra nuimamas, reguliuojamas ir nešiojamų.

4. Saugus: krepšys gali užkirsti kelią jūsų katė nulio ir bite ir gali apsaugoti jus nuo sužeisti jiems leidžia jaustis saugiai per viliojimo kačių ir padidinti efektyvumą.

5. Paprasta: krepšys yra prieinami naudoti, valyti ir laikyti.

Komplektą Sudaro:

1 x maišą kačių czesanie

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Kačių Czesanie Krepšys
Prekės Pavadinimas FangNymph
Medžiaga 600d oxford medžiaga

Panašūs produktai