Motokroso motociklai, Motociklas, Galinis Krepšys galinės Sėdynės Krepšys oksfordo Viršuje Atveju Daugiafunkcį pečių kuprinė atspari Vandeniui įžuvinti mochilas

€6.80

-36%

€10.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: topcase, motorcicle galinis krepšys, itiwit neperšlampamas maišelis, pridėti kuprinė motociklas, krepšys ducati kuprinė, mini motokroso kuprinė, retro moto krepšiai, lauke motociklas, atv bagažo, motociklo lagaminas.

Motociklo Helemet Maišelį G-XZ-009: Šio motociklo šalmas maišelis apsaugo jūsų šalmas nuo dulkių, įbrėžimų ir dings sandėliuojant ar transportuojant.Yra didelis užtrauktuku atidarymo, ne nulio vilnos pamušalas, kamšalu nešimo rankena, o ne slysti apsaugos apačioje.Sunku U. V. atsparus PU audinio su pasižadėjimais, užtikrina maksimalų oro ir dilimui apsauga.Šis maišelis yra geras pasirinkimas jūsų motociklo šalmas, ir tai didelės talpos gali būti naudojamas kaip bagažo krepšys.Produkto Savybės: 1.Padarė sunkiųjų diržas su uždarymo Sklende, uždarymo, kabo, ir atliekant šalmas lengvai. 2.Aukštos kokybės audinys atsparus įbrėžimai, ašaros, ir scuffs. 3.5 plastiko koja ant dugno, taigi maišas nebus paliesti žemę tiesiogiai,apsauga nuo dulkių . 4.Didelis užtrauktuku atidarymo, ealarge talpa ir patogu įdėti savo šalmą. 5.Pridėti PE trinkelėmis ir kempine viduje, išvengti nulio prie šalmo. 6.1680 D Oksfordo iš apvalkalo, didelio tankio vanduo-korektūros. 7. Atitikimo vieno peties diržas, gali atlikti kuo pečių maišą.Medžiagos: 1.Outshell:1680D dvipusis PU 2.Pamušalas: 230T Nailono Brie 3.Plastikinis tvirtinimas 4.Viduje.liejimo su PE valdybos Spalva: Balta, Kaip nuotraukoje matyti, Dydis: 33cm x 37cm x 28cm Pranešimas: nėra šalmas Paketą įeina: 1 x Motociklo Šalmas Krepšys

Motociklo galinės Sėdynės Krepšiai G-XZ-017: bako krepšys ateina su trijų dirželis ir ne slysti bazę ir užtikrinti įmonės bako padėtį.Tai yra dirželis pritvirtinti galėtų būti fiksuoto ant savo motociklo bakas.Nustatyti jums nemokama ir leidžia jums mėgautis savo žirgais.Funkcijos: 1.Trys diržo įtraukti, dvi fix maišelį motociklo uodega, vienos pečių diržo.Gali būti naudojamas kaip rankinės, pečių maišą, bagpack, motociklas uodega maišo, bako krepšys, balno pagalvių. 2.Gerą daiktą saugoti savo mažus daiktus ,telefoną ,raktus ir pan (negalima laikyti šalmą). 3.Ne tik bako krepšys, bet taip pat super cool apdaila 4.Vandeniui atsparus dizainas, galite naudoti jį lietingą dieną. (Bet ne dėl liūčių.) 5.Logotipas dešinėje ir kairėje pusėje, mados dizainas. 6.Apačioje neslidžia medžiaga, išvengti užsnūsti. 7.Dviguba prieiga užtrauktukų.Spalva: Juoda, Kaip nuotraukos rodo, Medžiagos: 1680 Oksfordo audinys ir sintetinės odos Matavimas: 30 cm x 28 cm x 21 cm (L*W*H) Tilptų dauguma Motociklas / Dirt Bike / Dual Sportas / Enduro. 100% visiškai Naujas akcijų Paketą įeina: 1 x Motociklo galinės Sėdynės Krepšys Pranešimas: 1.Prašome leisti 1-3 cm skiriasi dėl vadovo matavimo, dėka 2.Pagal šviesos ir kito kompiuterio monitoriaus spalvos gali šiek tiek skirtis, kaip nuotraukas.Tikiuosi jūsų supratimo.

DUK

1. Klausimas: Kaip pasirinkti dydį?

Atsakymas: Įvairių markių, įvairių šalių, dydis yra skirtingas.Taigi, prašome patikrinti mūsų dydžių lentelė pasirinkti tinkamą dydį.

Jei nesate tikri dėl dydžio, prašome pranešti mums savo matavimais, tada mes rekomenduojame jums tinkamo dydžio.

2. Klausimas: Ką daryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Atsakymas: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jį pratęsti, siekiant apsaugoti jūsų užsakymą.

3. Klausimas: ar Galite priimti drop laivyba?

Atsakymas: Mes galime atsiųsti prekes jūsų klientams tiesiogiai ir nebus palikti jokios informacijos apie mus.

4. Klausimas: ar Yra kokia nors nuolaida urmu užsakymo?

Atsakymas: Taip, mes galime pasiūlyti didmenines kainas.Prašome susisiekti su mumis ir gauti geriausią didmeninės kainos.

5. Klausimas: ar Yra kokia nors custom mokesčių?

Dėl skirtingų politikos skirtingose šalyse, gali būti pagal užsakymą mokesčių ir mokesčių, kurie turėtų būti sumokėti pirkėjas .

Jei norite delare mažesnę kainą, prašome palikti mums pranešimą kai jūsų užsakymą.

Elemento Tipas Šalmas Krepšiai
spalva juodai pilka
Kilmės KN(Kilmės)
Aplicable Motociklas, Motociklų rider, Motociklininkas, Lauko sportas
Prekės Svoris 600g
Prekės Pavadinimas Motociklo Šalmas krepšys, rankinė, pečių maišą
Elemento Ilgio 37cm
Elemento Aukštis 33cm
Modelio Pavadinimas G-XZ-009
Medžiagos Tipas 1680D dvipusis PU, 230T Nailono Brie
Specialios Funkcijos Patvari, Didelės talpos, Nešiojamų, funkcinės
Elemento Plotis 28cm
Tipas Motociklų Aksesuarai, Motociklų Įranga
Prekės Skersmuo 30cm

Panašūs produktai