100VNT/DAUG prekinio Ženklo Kosmetikos Įdėti Savo Logotipą Lipgloss Didmeninė Aišku, Lūpų Blizgesys Urmu Lūpų Naftos Blizgučiai Skysti Lūpų dažai

€328.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: privat etiketės, lūpų blizgesys, lūpų blizgesys, asmeniniams poreikiams privačios etiketės, super lūpų blizgesys blizgučiai, lipgloss pardavėjas, maišelis "chanel", blizgus lūpų rinkinys, 3d pluošto, paprastas aišku, lūpų blizgesys, blizgesys pigmentas.

LED šviesos vamzdis su veidrodžiu prekinio ženklo logotipą lipgloss

Skystas Matinis Lūpų dažai turi didelio intensyvumo pigmento trumpąją bold matinis lūpų.Ilgalaikį lūpų sudėtyje yra drėkinamųjų sudedamųjų dalių, patogus, minkštiklis ir šilkiniai jaučiasi, kad ne sausi, kad jūsų lūpos out.

Lūpų dažų Spalvą Pasirinkti(MOQ 10vnt per spalva)

Prašome palikite pranešimą apie spalvų skaičius, kurį jums reikia.Kaip elgtis, kad su savo spalvas ir pakuočių? 1 Pasirinkite spalvas iš mūsų spalvų sąrašą; 2, Siųsti man savo logotipą, tada aš galiu parodyti jums, kaip ji atrodo ant pakuotės ir vamzdžių; 3, Pasakykite man, kiekis, kad jums reikia, tada aš jums gali pasiūlyti bendra tvarka; 4, Įdėti jūsų kontaktiniai duomenys, tada jūs galite atlikti mokėjimo tvarka; 5, Mes pasirūpinti, kad po mokėjimo ir siųsti juos į 3~7 darbo dienas.

Tipas Lūpų Blizgesys
Naudos Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris skysti lūpų dažai nr. logotipas
Vienetų skaičius Combo

Panašūs produktai