1080P ip wi-fi kamera lauko home security Prožektorius Signalizacijos Sirena belaidė kamera PIR aptikimo wifi, kamera, lauko vaizdo stebėjimo kameros

€24.24

-20%

€30.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: potvynis šviesa fotoaparatas, mezon lauko, kamera tuya, lte lauko kamera, kamera, wifi pir, netikras, saugos kamera, lauko, kamera pir, 4k camera dome, nešiojamas vaizdo kamera, oitdoor wifi kamera.

Pagrindinis Bruožas

• 【PIR Judesio Aptikimo】Built-in PIR(Pasyvus Infraraudonųjų spindulių) Jutiklis, Pegatah lauko saugumo kameros aptinka judėjimą nuo žmonių ir gyvūnų ir siųsti realiu laiku pakeisti pranešimą į savo telefoną.Nenaudingas ir netikrų pranešimų buvo galima išvengti, pavyzdžiui, swing filialo ar passby automobiliai.Patarimai:Šis prožektorius kamera reikia prijungti maitinimo blokas su maitinimo laido. • 【FHD 1080P Vaizdo】Su 1920*1080P HD raiška ir 3,6 mm objektyvas, belaidė lauko kamera, galima numatyti, crystal clear vaizdo kokybę.Ir IP66 atspari vandeniui medžiaga leidžia jums nuotoliniu būdu stebėti savo namus, nesvarbu, ar lietus, ar blizgesį. • 【Spalva Naktinis Matymas su Prožektorius ir Sirena Signalizacijos】 IP kamera yra įrengta apšvietimo prožektorius ir Sirena Signalizacijos funkcija.Kai vaikinai įsibrauti savo namų, lauko kamera automatiškai suaktyvina ultra ryškus LED šviesos ir skleidžia garso Signalą atbaidyti įsibrovėlis.Ir spalvos judėjimo vaizdo registruojama daugiau aiškios nuomonės. • 【, 2-Way Audio & 7/24 Įrašymo】Built-in 38dB mikrofonas & garsiakalbis ir stabdžių triukšmo technologija, kulka kamera gali perduoti laisvai garso tarp telefono ir fotoaparato baigiasi.Ir automatiškai įrašo vidaus 32GB micro sd kortele galite stebėti namų dieną ir naktį. • 【Stabilus Signalas ir Lengvai Setup】Vienas svarbiausių ryšio su 2.4 G WiFi per app"Eseecloud".Jūs taip pat galite prijungti 3G/4G tinklo, kai esate toli nuo namų.Ne jaudintis dėl namų saugumo.Patarimai:Šis prožektorius kamera reikalauti, WiFi ar laidinio su Ethernet kabelį pasirinktinai ryšio Interneto.

HD 1080P Vaizdo Įrašymas su Garsu

1080P belaidžio saugumo kamerų su 2.0 Megapikselių objektyvas fiksuoja kiekvieną detales pasiūlyti ryškesnis ir aiškesnis vaizdas.Lengvai prisijungti "Eseecloud" phone " programėlę, ir jūs galite mėgautis HD live transliacijos su vaizdo ir garso įrašai, ir taip pat įrašyti/kadrą ji.

PIR Įjungtas Prožektorius & Spalva Naktinio Matymo

Saugumo kameros prožektorius bus automatiškai įjungti (tik tamsoje), kai nustatyti bet kokią įtartiną veiklą vairuoti nuo įsibrovėlių, taip pat plėvelės spalvų matymo vaizdo apie nusikaltimus aiškiai nustatyti įsibrovėlis.Spindi žiburiai dėl visų jūsų akluosius taškus.Taip pat galite rankiniu būdu įjungti kaip naktinę šviesą iš telefono app

Dvipusis Garso Ryšys

Lauko stebėjimo kamera su įmontuotu mikrofonu ir garsiakalbiu, jūs galite lengvai bendrauti su savo šeima ar kiekvienas savo turtą iš bet kur bet kuriuo metu per telefono programėlę arba aktyviai sulaikyti nusikaltimais prieš tai atsitiko.

Garso Sirenos Signalą iš Kameros Pusės

Kai fotoaparatas sugauti įtartinas asmuo savo turtą, ji bus garso sirenos signalą atbaidyti įsibrovėlis ir priminti jums, ir jūsų kaimynas apie įtartinus įvykius.

Momentiniai Telefono App Įspėjimo

Vieną kartą bet kokią įtartiną veiklą, pastebėta, pranešimas bus stumiama į savo telefoną, jums bus pirmasis žinoti, kad kas nors veiksmus, kad jūsų nuosavybė ir jūs galite žiūrėti per jūsų namuose, nesvarbu esate namuose ar toli

Micro SD Kortelės, Sandėliavimas ir Nuotoliniai Peržiūros

Belaidės Vaizdo Stebėjimo Kameros palaiko 24/7 nuolat judesio aptikimo ir garso įrašymo,visi užfiksuoti kadrai bus saugoma apie jį ir galite nuotoliniu būdu peržiūrėti atkūrimo ar atsarginę vaizdo nuo mobiliojo prietaiso.

Paketų sąrašas

1 x 1080P PIR wifi kamera su prožektorius 1 x 12V 1A adapteris 1 x Varžtas pack 1 x Atsuktuvas 1 x Vartotojo vadovas

Saugojimas 128G
Mikrofonas/ Garsiakalbis Parama
Tinklo Sąsaja RJ-45 10/100Mb Ethernet Lizdas
Technologijos Centrinis
Palaikomos Operacinės Sistemos "Windows" 10
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.01
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Jutiklis Prekės SmartSens
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Modelio Numeris TI-AC6080WF-IP20A
TF Kortelė NĖRA
Naktinis Matymas Spalva Naktinis Matymas su Prožektorius
Maitinimo Šaltinis Normalus
Sertifikavimo CE
Įrengimas Pusės
PIR judesio aptikimo Parama
Garso Išvesties 1CH RCA
Kilmės KN(Kilmės)
Megapikselių 2MP
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
2-WAY AUDIO Parama
Ryšiai 2.4 G
Tipas Standartinis Vien Kamera
Maitinimo Šaltinis(V) DC12V
Aukštos Raiškos 2.0 Megapikselių
Žiūrėjimo Kampas 90°
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 264
Signalizacija Sirena Signalizacijos
Prekės Pavadinimas PEGATAH
spalva Balta
Stilius Bullet Fotoaparatas
Jutiklis CMOS
Vaizdo Raiška 1920*1080P

Panašūs produktai