5.5 mm 1080PHD Wifi Tikrinimo Kamera, WiFi Borescope su 6 LED Žibintai Vandeniui Endoskopą "Android", "iOS", "Iphone", "Huawei"

€17.96

-19%

€22.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pirkti telefono, usb jungtis android, iphone 6 įrenginio baterija, automobilių endoskopą 13, endoskopą vaizdo kamera, multi smart plug, "huawei" maršrutizatorius, android fotoaparatą endoscop, miata automobilių fotoaparatas, led varžtas.

5.5 mm 1080PHD Wifi Tikrinimo Kamera, WiFi Borescope su 6 LED Žibintai Vandeniui Endoskopą "Android", "iOS", "Iphone", "Huawei"

5.5 mm strėlės ilginimas Wifi Endoskopą Fotoaparato Privalumas

1.【Matyti nematoma, žūklės nepasiekiamas】: D veršelių iš kitų endoskopų rinkoje, skersmuo

"Wi-Fi" pagimdė taikymo sritis yra tik 5. 5Mm(0. 21 colių), kurie bus išplėsti savo akimis ar rankomis pasiekti sunku pasiekti vietos.Ypač tikrinimo kanalizacijos, drenažo, sienos vamzdžių ir automobilių santechnikos darbai klaipėdoje ir kt.

2. 【Nekilnojamojo 1080P raiška】 : rezoliucija santykis kamera gyvatė gali maksimaliai pasiekti 1920*1080 su 6 reguliuojamas LED apšvietimas, kameros patarimas, kuri jums siūlo nuostabų tikrinimo patirtį filmuojant aišku, artimo nuotolio atvaizdą arba vaizdo ryškumą net tamsoje arba prasto apšvietimo sąlygomis.

3. 【 Super ilgas ir stiprus adaptablity 】: Mūsų produktas yra nešiojamas endoskopą, naudojantis naujausia belaidžio ryšio technologija ir vaizdo mobiliuoju telefonu.Mūsų endoskopą palaiko žiūrėti tuo pačiu metu naudojant 3-4 mobiliųjų telefonų.Šio tipo produktas tinka automobilių priežiūros, pramonės bandymai, vamzdynų bandymus, lauko bandymų ir kitose srityse.

4.【 Sumontuoti atitinkami priedai 】: Su daug priedų, Kablys Magneto Pusės Veidrodėlis, jis gali prisitaikyti prie įvairių aplinkų, pavyzdžiui, remontas, oro kondicionieriai, kompiuteriai, transporto priemonės, vamzdžiai,ir vartotojui draugiškas dizainas gali padaryti jums patogiau naudoti.

5.【LENGVA NAUDOTI】: nuskenuokite QR kodą į vadovą, parsisiųsti Inskam, Prijunkite savo išmanųjį įrenginį per WI-fi, Atidarykite PROGRAMĄ ir gyvų vaizdo bus rodomi ekrane.NEREIKIA IŠ NAUJO NUSTATYTI WIFI SLAPTAŽODĮ SAU, KITAIP ENDOSKOPŲ BUS NENAUDINGAS. Kaip naudoti ?1 žingsnis : Atsisiųsti APP

A ndroid vartotojas: Prieiga prie "Google play" paieškos Inskam programos

"Apple" naudotojas: Prieigos prie "APP STORE" ieškoti Inskam programos

"Android" ir "Apple" vartotojai taip pat gali nuskaityti QR kodas ant nugaros vadovo.

2 žingsnis : Įjunkite galios jungiklį, tada žalia šviesa ir mėlyna lemputė nurodo, kad prietaisas yra pradėjome normaliai.

3 žingsnis : Įveskite telefono parametrus,prisijunkite, norėdami rasti WLAN pavadinimas Inskam ,ir spustelėkite ryšį.

4 žingsnis : Atidarykite Inskam programėlę savo telefone, tada jūs galite mėgautis tikėtis realaus laiko vaizdas.

5.5 mm 1080PHD Wifi Tikrinimo Kamera Aprašymai

Ilgis: 1m ,3.5 m, 5m ,10m sunku kabelis

Kameros Diametras: 5.5 mm

2.0 mln. taškų jutiklis

Žiūrėjimo Kampas:70°

LED Apšvietimas: 6LEDS kolonėlė

Židinio Nuotolis:3cm -8cm

Perdavimo Atstumas: Iki 15m

Darbo Laikas: Apie 2-3 valandą, visiškai įkrautas

Maitinimo Šaltinis: baterijos 1000mAh

Paramos Sistema: Android 4.2 +, " IOS " 8+

Paketų sąrašas

1 x wifi endoskopą Fotoaparatas

1 x Rinkinys Priedai - Kablys,Pusės Veidrodėlis,Magnetas

1 X Krovimo Kabelis

1×Ištraukiama lazdele

1 X Vartotojo Vadovas

Produktų nuotraukos 5.5 mm strėlės ilginimas Wifi Endoskopą Fotoaparatas

Apmokėjimas: 1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.Pristatymas: 1. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 3. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlis, už greitą pristatymą, 6, Importo muitų ar mokesčių, nėra įtrauktos į prekės kainą, pirkėjai yra atsakingi už bet kokius mokesčius moka savo vietos muitinės, pardavėjas neturėtų mokėti jokių mokesčių ar muitų.Jei reikia bet kokį specialų pareiškimą ant pakuotės, palikite mums žinutę, kol užsakymas yra paskelbtas, ačiū !Grąžinimo politika: 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo. 3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.adeira.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.Garantija: 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.adeira.lt!

LED Quanlity 6pcs Aukščio balta LED Endoskopą
2 funkcija USB Endoskopą
Funkcija 1 IOS Endoskopą
Sertifikavimo CE
Kilmės KN(Kilmės)
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų "Android", "iOS", "Windows Mobile", Macebook ,iphone
Neribotas veiksminga diapazonas 4-8cm
3 funkcija Endoskopą
Funkcija 5 borescope
Kištuko Tipas ES Plug
4 funkcija Endoskopą "Iphone"
Tipas endoskopą fotoaparatas
Produkto pavadinimas 5.5 mm 1080PHD Wifi Tikrinimo Kamera
Modelio Numeris 5.5 mm 1080PHD Wifi Tikrinimo Kamera
Laido Tipas Sunku Vielos
Prekės Pavadinimas jingleszcn
Objektyvo (mm) 5,5 mm

Panašūs produktai