Uxcell 20/30/40/50pcs Lentynos Paramos Peg 5/6mm L-Formos Paramos Baldai, Spintos su Skyle Bronza/Skiedra/Antikvariniai Bronzos

€7.08

-9%

€7.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dekoratyvinė lentyna šalį, dvd stovas, laikiklis mikrobangų, lentynos laikiklis, savininkas lentynos laikiklis, vonios lentyna, stalas tv, paramos telephon, lentelėje lentynos organizatorius, etagere saugojimas.

Aprašymas:

1.Lentyna Kaiščiai yra naudojama remti lentyna, vieta ant bet kokio projekto, su 5mm lentynos skyles.

2.Paramos vinys naudoti pažangiausias Metalo kniedėmis procesas, metalo parama yra vientisai suformuota, kuris yra patvarus, nėra lengva prarasti ir susidėvėjimo ir ilgo tarnavimo laiko.

3.Šios plieno lentyna paramos vinys skirtos mažas tipas, kuris padarė juos vos pastebimas ir išvengti lentynos vinguriuoti, tai, kad valdyba, pakankamai tvirtas, kad išlaikyti lygį ir stabilus.

4.Šis romanas laminuota Lentyna paramos Vinys, su stilingas spalvų dizainas, yra lengviau tilptų į jūsų stiliaus, o pridedant latakų dizaino priekis metalo smeigės sklandžiau ir lengviau, montavimas.

5.Lentyna Vinys plačiai naudojamas Baldų,Lentynų Prekes,vyno kabinetas,ekranas, spintelė,knygų lentyna,spinta,batų spintoje ,Virtuvė,kieto medžio, faneros, plastiko ,stiklo, skardos ir pan.

Specifikacija:

Medžiaga: Plienas

Skylę diamater : 4mm /0.16"

Sidabro 6mm 20pcs Bronzos 6mm 20pcs Sidabro 5mm 20pcs Sidabro 5mm 40pcs Sidabro 5mm 50pcs Bronzos 5mm 20pcs Bronzos 5mm 40pcs Bronzos 5mm 50pcs Sidabro 6mm 40pcs Sidabro 6mm 50pcs Bronzos 6mm 40pcs Bronzos 6mm 50pcs Antikvariniai Bronzos 20pcs Antikvariniai Bronzos 30pcs Antikvariniai Bronzos 50pcs

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Kita
Sertifikavimo NĖRA
Standartinius arba Nestandartinius STANDARTAS
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Medžiaga Kita
Naudojimas Lentynos Laikiklis
Prekės Pavadinimas UXCELL

Panašūs produktai