Nerūdijančio Plieno Indai, Nešiojami Plokštės Rinkinys, Lauko Kempingas Sunkiųjų Nerūdijančio Plieno Maisto klasės, saugi sklandžiai be sužeistas

€11.11

-27%

€15.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: iškylą plokštė, plokštės rinkinys, alavo kempingas patiekalai, stovykla patiekalas, aikštėje patiekalų rinkinys, pagrindinis nerūdijančio plieno dubuo, karinės kempingas stalo, kempingas dubenį futbolo, aukso maisto rinkinys, kvadratinis, nerūdijančio plieno plokštės.

Kulka Taškų:

1、Tinka: galutinis lauko vakarienė plokštės ir dubuo rinkinys yra puikus kempingas, žygiai, paplūdimio keliones.Tai daro tai lengviau jums patinka skanus maistas, užkandžiai ir lengvas maistas.

2、Sunkiųjų Nerūdijančio Plieno: Maisto klasės, saugi, rūdžių ir atsparus įbrėžimams, mūsų plauti indaplovėje lauko virtuvės yra pakankamai stiprus, kad vaikams ir suaugusiesiems, lengvai valomas ir daugkartinio naudojimo, padeda mažinti atliekų kiekį ir išsaugoti aplinką.

3、Kruopščiai Poliruoti: Užspaudimo dizainas, sklandžiai, be blogio rankas, kruopščiai nupoliruoti, pločio ir storio kampai.

4、Saugojimo Krepšys: Ateina su etninės stiliaus laikymo krepšys, dilimui ir plyšimui atsparus saugojimo krepšys, lengvai atlikti.

5, Pakavimo Sąrašas: 22-dalių rinkinys yra 4 dideli dubenys, 4 mažų dubenėlių, 4 dideli plokštės, 4 vidutinio dydžio plokštės, 4 mažos plokštės, ir 2 padažas plokštės.

Specifikacija:

Pavadinimas: Nerūdijančio Plieno Stalo Įrankiai

Dydis: apie 23*23*8cm/9.06*9.06*3.15 į (saugojimo maišelis dydis)

Svoris: apie 1530g

Medžiaga: 201 nerūdijančio plieno, padažas plokštė, 304 nerūdijančio plieno

Pakavimo Sąrašas:

22-dalių Rinkinys (4*Dideli Dubenys, 4*Mažų Dubenėlių, 4*Didelės Plokštės, 4*Vidutinio Plokštės, 4*Mažos Plokštės, 2*Padažu Plokštės)

Talpa NĖRA
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Vienkartiniai No
Stilius lauko
Gali Turėti Verdančio Vandens, ar Ne Taikoma
Tipas Dubuo
Su Stalo ar Ne Taip
Kartus No
Modelis Nerūdijančio Plieno Baseinas
Vartotojų skaičius 22
Išvaizda ROUND
Kilmės KN(Kilmės)
Su Aušintuvas Maišelį ar Ne No

Panašūs produktai