Yilaku Vasaros Childen Drabužių Rinkinius, 2 Vnt. Berniukų Drabužiai Nustatyti Kamufliažas Spausdinti Tiktų Vaikams Laisvalaikio Drabužiai Berniukui nuo 3 Iki 8 Metų CF014

€6.65

-29%

€9.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: oranžinės spalvos kelnės romper, sidi batus mtb 2020 m., mažas tabels žmonės, oranžinės spalvos kelnės saugos, tiesioginio džinsai stojančiųjų, tiesioginio vertus, maisto krepšelį, r50 sąjungos jack uodegos, tiesioginio įdėklai, 2 dydis, telefono atvejais polrugi.

Dear klientas:

Tai yra naujas 2020 metų vasaros berniukas vaikų kostiumas, kuris yra atsitiktinis ir sportinės aprangos berniukams.Galima mėlyna, balta ir geltona.Trumpas rankovės + šortai-dviejų dalių kostiumėlį, drabužių modelis yra sudarytas iš raidžių, skaičių ir paslėpti nuotraukas, kurios yra labai stilingas ir išskirtinis.Taip pat yra maža piktograma į kelnes.Audinys yra ištemptas medvilnės, kuri nėra lengva raukšlių, nėra lengva išnyks, ir dėvėti, atsparus vandeniui.Odos draugiškas, kvėpuojantis ir patogus, jis yra geriausias pasirinkimas vaikams!

Patarimai:

1. Jūs galite kreiptis dydžių lentelė dydis.Jei jūs nesuprantate, prašome susisiekti su mumis, mes mielai į jį atsakyti jums. 2 dydis diagrama yra nuoroda tik, nes matavimo metodas yra įvairių, gali būti klaida, 2-3cm, šioje situacijoje nėra kokybės problema, drabužiai, prašome suprasti, ačiū!

Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Šortai
Stilius Atsitiktinis
Lytis BERNIUKAI
Modelio Tipas Spausdinti
Apykaklės O-Kaklo
Prekės Pavadinimas Yilaku
Medžiaga Medvilnės
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Modelio Numeris CF014
Elemento Tipas Rinkiniai
Uždaryti Tipas Megztinis
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Rankovės Stilius Reguliariai

Panašūs produktai