Su SD/TF Kortelių Skaitytuvas Combo IMac, MacBook Air, MacBook Pro, MacBook", "Mac Mini" Kompiuterių Ir Nešiojamųjų kompiuterių, USB 3.0-3-Port Aliuminio Stebulės

€14.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 2011 m. "imac", mac makiažas, "macbook pro" 2020 16, macbook, moterų, usb card reader, wink mini hub, nuorodą mini, asmeninių kompiuterių priedai, hub usb, "apple ""mac mini" docking station.

Overvie

Į Cateck USB 3.0 aliuminio stebulės su kortelių skaitytuvas yra skirtas ypač nešiojamieji kompiuteriai, tabletės, ir ultrabooks ir plečia vieną USB 3.0 didelio greičio uosto į tris lengvai.

Ji taip pat yra SD ir TF kortelės lizdas, kuris leidžia skaityti įvairių tipų atminties korteles labai patogu, ir naudoti USB 3.0 leidžia greitai skaityti didelių medijos failus, patenkinti poreikius tų, kurie turi savo failus HD.

Prašome atkreipti dėmesį:

- Jis gali skaityti SD ir TF kortelės vienu metu!

- Neprivaloma DC jungtis(5V/2A) savo reversas atitinka jūsų poreikius, prijungti galios alkanas prietaisai.

Suprojektuota, kad atitiktų Mac, iMacs ir MacBooks

Savo metalinio sidabro apdaila ir "Apple" stiliaus išlenktą kraštą su ekranuoti baltas kabelis papildyti "Apple" kompiuterių ir produktus.

Kortelės Suderinamumas

SDXC (iki 2TB), SDHC, SD,Micro SDXC, Micro SDHC , Micro SD; atgaliniu būdu suderinami su USB 2.0 / 1.1

Sistemos Reikalavimai

- Windows XP / Vista / 7 / 8/10, " Mac OS 9.1 ir aukščiau

- "Mac OS X Lion 10.7.4 vartotojai turėtų atnaujinti Mountain Lion 10.8.2 ar vėliau, siekiant išvengti nestabilios ryšius.

Energijos Naudojimo Įspėjimai

- Stabilus veikimas, prietaisus, prijungtus prie šio hub neturėtų viršyti bendra srovė 5V 900mAh.

- Nerekomenduojama naudoti šio USB hub pernelyg daug išorinių įrenginių didelio energijos vartojimo.Du išoriniai 2.5 "kietųjų diskų, be jokių papildomų maitinimo pareikšti KOMPIUTERIO USB prievado jau yra savo ribos.

- Šiuo centru yra ne tam, kad tarnauti kaip atskiras įkroviklis.Jis nėra suderinamas su "ipad" ar kitų prietaisų su netinkamomis apmokestinimo reikalavimų.

- 2,4 Ghz belaidžio ryšio įrenginius, tokius kaip belaidė klaviatūra ir pelė, adapteriai, taip pat gali neveikti arti USB 3.0 įrenginių ar mazgus.Jungimas USB 2.0 prievadas yra rekomenduojama.

Pareigos NĖRA
Sertifikavimo CE IR FCC
STANDARTAS USB 3.0
Kilmės KN(Kilmės)
Kištuko standartas EU
Prekės Pavadinimas chtun
Sąsajos Tipas USB Tipo C
Modelio Numeris I340-T4
Uostai 3
Pakuotė Taip
Ilgis 15cm

Panašūs produktai