Tooarts 13inch Ant Skulptūros Geležies Animacinių filmų Skruzdė Su Nuimamu Kibirą, Sodas arba Stalo Puošimas Sultingas Gėlių Vazonas Pakabukas Saugojimas

€41.58

-40%

€69.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sienos stalo dekoras, tyrimas tabl, afrikoje sultingi, keychain, puodą, mielas galvos sodinamoji, varanda, vazonas, ant farm, dekoro sodas.

Aprašymas:

Tai animacinių filmų skruzdė su kaušu, ji turi ilgas galūnes ir čiuptuvai, ir pora didelių akių.Duomenys yra ryškus ir išskirtinį.Eco-friendly kepimo dažų bazės rūdžių įrodymas, ir ranką-dažymas yra natūralus ir ryškus.Naudojant ketaus medžiagos, rankų darbo amatininkų per štampavimo, šlifavimo, suvirinimo ir kitus veiksmus.Ant dėvėti raudonos lietaus batai gali būti vyksta į darbą.Jungiamąją kibiras yra 2.95 colių skersmens), kuris gali būti naudojamas kaip sultingi vazonas, kaktusas, augalų sodinukai, arba pakabukas saugojimo.Mielas skruzdė gali būti įdėtas bet kur, ant palangės, namų stalo ar biuro stalo, ji taip pat gali būti pateikiami sodas, terasa, vejos sukurti gyvą aplinką.Yra du kiti stiliai, ir pirkimo poveikis yra geriau.

Savybės:

Ant skulptūros: animacinių filmų skruzdė su kaušu yra 13inch didelės, ryškus ir subtilus informacija.

Kokybės medžiaga: naudojant geležies medžiagomis, rankų darbo amatininkų per štampavimo, šlifavimo, suvirinimo ir kitus veiksmus, tvirtas ir patvarus.

Vazonas dizainas: nuimamas kibiras yra 2.95 colių skersmens, gali būti naudojamas kaip sultingas gėlių vazonas, kaktusas, augalų sodinukai, arba pakabukas saugojimo.

Praktinių apdaila: mielas skruzdė gali būti įdėtas bet kur, ant palangės, namų stalo ar biuro stalo, ji taip pat gali būti pateikiami sodas, terasa, vejos sukurti gyvą aplinką.

Yra du kiti stiliai, ir pirkimo poveikis yra geriau.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Geležis

Spalva: Ruda, juoda, raudona, sidabro

Gaminio dydis: 12.5*16*33cm / 4.9*6.3*13in (L*W*H)

Pakuotės dydis: 12*15.5*34.5 cm / 4.7*6.1*13.6 in (L*W*H)

Produkto svoris: 360g / 12.7 oz

Pakuotės svoris: 450g / 15.9 oz

Paketų sąrašo:

1* Geležies ant skulptūra

Stilius Pastoracinės
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Metalo
Temos Gyvūnų
Yra Protingas Prietaisas No

Panašūs produktai