Reguliuojami LED Lubų Šviesos ESTERA 60 W RGB R-465-BALTA-220V-IP20 Maysun Estares

€67.49

-49%

€134.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ceil lempa led, p8 rgb, priedai veltiniams, vilna lempa, led rgb, p6 rgb, hivi lubų stulpelio, axo, ylxd49yl, led juostos, 12v argb.

Tik originalios сертифицированная produktų Garantijos Aptarnavimo oficialiajame сервисах Kurjerių eiti duris, už 2-7 dienų, 50 miestų

SAVYBĖS: Galingas kontroliuojamos, LED lempos, ARION ESTERA 60 W RGB R-465-BALTA-220V-IP20 Maysun Astrella Estares su nuotolinio valdymo pultą, galite kontroliuoti светильником su nuotolinio valdymo pultu, kintančių spalvų temperatūrą, šviesumą, perjunkite Režimą į "Naktis", valdyti spalvų RGB.Į rinkinį įtraukti nuotolinio valdymo pultelį, leidžia jums įjungti ir išjungti šviesą, reikalingus parametrus, apšvietimo, ne отвлекаясь iš darbo ar laisvalaikio.Mode & laquo; night light & raquo; suteikia patogią, minkštą šviesą kambaryje, naktį SAVYBIŲ -Funkcija kontroliuoti šviesos srautą nuo 10-100% -Funkcija kontrolės spalvos temperatūra 2700-6500 K + RGB šviesos Funkcija naktį šviesos -Šiuolaikinės medžiagas, atveju ir universalus dizainas.Lempa serija Астрелла gamtos tiks bet kokio interjero ir bus ji apdaila.Modernaus dizaino lempa ESTERA nuotolinio leidžia jį naudoti įvairių interjero, viešbučiai, Kava, restoranai, kambariai, Laisvalaikis ir pan.D ..Viena lempa Астрелла: -Pakeisti visas šviesas kambaryje, nuo 12 iki 18 kV.M -Bus sumažinti savo sąnaudas apšvietimui iki 80% -Прослужит daugiau nei 20 metų. -Garantija 2 metai

Paslaugų Kokybės užtikrinimo Visas prekes Tmall sertifikuotos pardavimui Rusijoje ir закупаются Y oficialių tiekėjų.Express pristatymas Mы Laivo Bendro sandėlio Maskvą eiti savo durų ar постамат.Jei jūsų adresas yra ne erdvės aprėptį, kurjerių paslaugos, mes atsiųsime užsakymo.Gavimo tvarka, Prieš вскрытием sklypai, dalyvaujant kurjeriui arba darbuotojas paštas patikrinti, ar jis nepažeistas.Grąžinti prekes * galite grąžinti prekes be priežasčių per 15 dienų nuo prašymo gavimo dienos.

* Пpи уcлoвии coxpaнeния тoвapнoгo видa ir цeлocтнocти упaкoвки, зa иcключeниeм тoвapoв нaдлeжaщeгo кaчecтвa iš пepeчнeй, утвepждeнныx Пocтaнoвлeниями Пpaвитeльcтвa Nr. 55 oт 19.01.1998 ir Nr. 942 oт 10.11.2011 (T. H. Тoвapы личнoй гигиeны ir ne yxogy зa peбeнкoм, тpикoтaж, nocyga ir gp.), ir тoвapoв имеющиx индивидуaльнo-oпpеделенные cвoйcтвa.

Инфopмaция o пpoдaвцe Haимeнoвaниe JT Дергачев Jankauskas Константинович

ОГРН 316784700297401 registracijos Adresas

195030, Sankt Peterburgas, Sankt Лазо, namas 5 Peжим рaбoты Рeжим рaбoты мaгaзинa: Кpуглocутoчнo.

Рeжим рaбoты cлужбы пoддeржки: 10: 00 eikite 22:00 (мocкoвскoe вpeмя

Maitinimo Šaltinis AC
Šviesos šaltinių skaičius > 20
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Pagrindo Tipas NĖRA
Jungiklio Tipas Nuotolinio Valdymo Pultas
Apšvietimo Srityje 10-15square metrų
Įdiegti Stilius Paviršinės montuotės
Prekės Pavadinimas ESTARES
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Įtampa 220V
Apdaila PC
Naudojimas Kasdien Apšvietimas
Sertifikavimo EAC
Medžiaga PP/Plastiko
Yra Pritemdomi Taip
Technics Karšto Lenkimo
Prašymas Tyrimas
Stilius Naujovė
Elemento Tipas Lubų Šviestuvai
Yra Lemputės Įtraukti Taip

Panašūs produktai