3D HD Erdvinį Vaizdą Stebėjimo Sistema, 360 Laipsnių Vairavimo Panorama Parkas Paukščių Nuomone Sunkvežimis/Autobusas 4 Metalo Kameros, 4-CH DVR Recorder

€420.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3d surround view, cam brūkšnys, 360 panorama, vaizdo įrašymas, zynq valdyba, apie vaizdas, 128 gb micro sd, xilinx fpga, galinio vaizdo kamera, avs plokštė vežėjas.

2017 Naujausias 3D HD Universalus Supa Peržiūrėti Sistemos Stebėjimas Aplink iš Visų pusių Stovėjimo aikštelė, Automobilių Apsaugos Įrašymo 4-CH DVR Recorder 360 Laipsnių Vairavimo Įrašyti Paukščių Nuomone Besiūlių Panorama Sistema Sunkvežimis/Autobusas Priekiniai Kairėn, Dešinėn Galinio vaizdo Kamera, Kameros Pusėje su G Jutiklis

*Sukelti šio elemento yra visada atnaujinti, kai kurios detalės gali šiek tiek skirtis nuotraukos, tikimės jūsų supratimo!

Produkto Savybės

360 laipsnių erdvinį vaizdą stebėjimo sistema(SVM) vairuotojo teikti mažo greičio, vertikalus automobilių stovėjimo aikštelė, šalia automobilių stovėjimo aikštelė, atbulinės eigos, siauras prieigos, supančiai aplinkai, pvz., stebėti keletą tipiškų scenos papildomas vairavimo kampo vaizdą.Per sujungimo su transporto priemonės autobusų, sistema gali būti per greitis, prekystaliai, kairiojo ir dešiniojo posūkio signalo, daug šviesos ir kiti signalai, pasiekti greitą įjungimą view / image išvengti vairuotojas "rush" situaciją.

Kameros pozicija

Platus Vaizdo Kamera

Platus vaizdą 180 laipsnių plataus kampo, plataus kampo kamera.Važiuojant atbuline eiga, plataus kampo režimas gali būti patvirtino, priekiniai ir galiniai kryptimis arti transporto priemonių ir pėsčiųjų eismui.Ženklas linijos, pagalbiniai pagrindo laikymo.

Atbulinės eigos, per plataus kampo kamera vaizdo patvirtinti, galinio vaizdo, pagerinti jausmą, ramybę.

Specifikacijos

Pakavimo Sąrašas

*Mes taip pat turiu kai kurių kitų universaliųjų vaizdo kamerą ir specialius vaizdo kamera(pvz., šie paveikslėliai),pridėti $20.Susisiekti su mumis prieš užsakymą.

DUK

Bėdų 1 dalis vaizdo yra tuščias įvykdęs Greitai Susijungiančių režimas

Jei jūs iš tikrųjų patvirtino, kad visų šių minėtų priemonių yra teisingi, prašome naudoti savo išmanųjį telefoną, fotografavimas po to, kai jūs baigti kiekvieną veiksmą, kai perkelti padarė kryžiaus žymeklį į šiuos atitinkamus kalibravimo taškai mums, mūsų sistemoje galite iškelties visi šie kalibravimo duomenis TF kortelę ir mūsų techninių specialistų komanda padės jums rasti priežastį problema, kai tik gausime jūsų kalibravimo duomenis.Prašome susisiekti su mūsų pardavimų jei jums reikia daugiau instrukcijų apie tai, kaip į sąvartyną, kalibravimo duomenis.

Problemų 2 po Nuotrauka susijungimas yra ne tiksli ar besiūliai

Ši problema yra daugiausia dėl įrengimo vietos, ir tai dažniausiai atsitinka su mažesniu transporto priemonių važiuoklės .Nuotraukos kokybė), užfiksuotas vaizdo kamera bus prasta ir todėl, kad kalibravimo klaida sustiprės.Ši problema gali būti dėl nepakankamo pakankamai atsargiai paimti, o juda žymeklis tarp kalibravimo taškų .

Problemų 3 dalis po nuotrauka susijungimas yra dubliuojami

Jei pasirinkote šiek tiek OEM fotoaparatą iš savo tiekėjo, grandinės, prašome patvirtinti, ar vaizdas nuo jutiklis yra veidrodinį, ar ne, ir jei veidrodinį, prašome pasirinkti, veidrodis meniu funkciją.

Problemų 4 kampo dalis nuotraukos yra tuščias

Šios problemos gali būti dėl fotoaparato pati, prašome įsitikinkite, ar fotoaparatą gauti pakankamai taškų kiekis po kameros diegimas(ar įrengimo vietos yra per arti žemės)

Problemų 5 susijungiančių rezultatas yra visiškai žlugti

1.Būti atsargūs, kad pasirinkti tinkamą transporto priemonės dydis, kai prasideda kamera kalibravimo.Transporto priemonės tipas parametras turi būti nustatomas pagal dydį transporto priemonės.Nesutapimas gali kilti tokių klausimų.

2.Įsitikinkite, ten turėtų būti ne buką klaidų, pvz., o kalibravimas galinio vaizdo kamera, jūs klaidingai pasirinkti priekinę kamerą arba padaryti klaidą dėl kairės/dešinės kryptimi.

3.Prašome naudoti savo išmanųjį telefoną, fotografavimas po to, kai jūs baigti kiekvieną veiksmą, kai perkelti padarė kryžiaus žymeklį į šiuos atitinkamus kalibravimo taškai mums, mūsų sistemoje galite iškelties visi šie kalibravimo duomenis TF kortelę ir mūsų techninių specialistų komanda padės jums rasti problemos šaknis, kai mes jūsų kalibravimo duomenis.Susisiekite su mumis jei jums reikia daugiau instrukcijų apie tai, kaip į sąvartyną, kalibravimo duomenis.

Faktinės Rodyti

Chipset Gamintojas xilinx
Matmenys 123*81*25mm(Priimančiosios metalinėje dėžutėje)
OSD Kalba Kinų (Supaprastinta)
Originalioje Pakuotėje Taip
Sąsaja VGA
Kabelio Ilgis Priekiniai 5m,kairės ir dešinės 10m,galiniai 15m
Maitinimo Įtampa 9.5 V~36V
vaizdo Jutiklis ar0130
darbinė temperatūra -30C~+85C
Video Kodas H. 264
Elemento Tipas Automobilių DVR
GPS logger NĖRA
Atminties Kortelė Reikia Reding Greitis 6 klasė
Baterijos Veikimo Trukmė naudoja automobilio vairo
Vaizdo Formatas AVI
G-Sensorius Built-in
Pikselių 800Mega
Vaizdo Jutiklis AR0330
Specialios Funkcijos Laikas Ir Data Ekranas
Baterija NĖRA
Ekrano santykis NĖRA
Ekrano Dydis no
Skaičius Objektyvai 4
Prekės Pavadinimas leemozine
Modelio Numeris CZ002
Jutiklinis Ekranas No
Kameros Rezoliucija 1920X1080
Max Išorinė Atmintis 32G
Rezoliucija 1920*1080P
Peržiūrėti Kampas 170°
Svoris 220g(Host Metal box)
Kilmės KN(Kilmės)
Kadrų Per Sekundę 30
Automobilių Gamintojo Universalus ilgis mažiau nei 14m(sunkvežimis/autobusas dvd/monitorius su AV/VGA/HDMI)
Surinkimo Režimas Po Pakrovimo Mašina, Integruota

Panašūs produktai