5vnt 30ml Daugkartiniai Tuščias Gintaro spalvos Buteliukas su Lašintuvu Bžūp "PASIDARYK pats" Mišiniai Prekių eterinis Aliejus Kvepalai Aromaterapija Vežėjas (Ruda)

€6.23

-48%

€11.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: juoda purkštuvas, retro salonas, 520 guolis, crystal spray, gelis nagų lakas monasi, atomiser butelis, 4wd įrankis, Purkštuvas 1l, 500 ml purškalas, mr03.

5Pack 30ml Daugkartiniai Tuščias Gintaro spalvos Buteliukas su Lašintuvu ir Bžūp "PASIDARYK pats" Mišiniai Prekių Įrankių Priedai eterinis Aliejus Kvepalai Aromaterapija Vežėjas (Ruda)

Aprašymas

Mūsų rinkinį sudaro 5 pakuotės aukštos kokybės 30ml gintaro spalvos stiklo buteliukas su droppers (lašintuvai.Gintaro spalvos stiklo suteikia apsaugą nuo žalingo šviesos ir puikus dydžio, daro jį labai kelionėms ir kasdieniniam naudojimui.Jie bus lengvai tilptų rankinėje ar makiažas maišelį!

Puikiai tinka naudoti su eteriniais aliejais, kvepalų, skysčiai, savo mišiniai ir aromaterapija.Paprastas būdas padaryti rankų darbo dovana mišiniai ir savo aromatai jūsų draugai ir šeima!

Savybės

- Spalva: Ruda.

- Medžiaga: Stiklas.

- Dydis: 30ml.

- 5 GABALAS REIKŠMĖ – Mūsų rinkinį sudaro 5 pakuotės aukštos kokybės 30 ml gintaro spalvos stiklo buteliukas su droppers (lašintuvai.Gintaro spalvos stiklo suteikia apsaugą nuo žalingo šviesos ir puikus dydžio, daro jį labai kelionėms ir kasdieniniam naudojimui.Jie bus lengvai tilptų rankinėje ar makiažas maišelį!

- "PASIDARYK pats" ETERINIAI ALIEJAI DOVANOS – Padaryti jį sau!Puikiai tinka naudoti su eteriniais aliejais, kvepalų, skysčiai, savo mišiniai ir aromaterapija.Paprastas būdas padaryti rankų darbo dovana mišiniai ir savo aromatai jūsų draugai ir šeima!

- DAUGKARTINIO naudojimo & REFFILABLE – Mūsų ilgalaikis buteliai gali būti daugkartinio naudojimo, jūs galite lengvai papildyti šių atgal bet kuriuo metu!Naudoti butelis taikyti puikus produkto kiekis, kiekvieną kartą.Buteliai yra paprasta valyti ir užpildyti!

- LENGVA NAUDOTI – Tiesiog perkelti eterinio aliejaus ar mišinio savo įsilieja į mūsų butelis pipete ar lašintuvu.

- AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS – Pagaminta iš aukštos kokybės patvarus, gintaro, stiklo, visos dalys yra BPA nemokama!

5 x 30ml Daugkartiniai Tuščias Gintaro Butelis

Modelio Numeris Daugkartiniai Buteliai
Dydis 30ml
Prekės Pavadinimas RUIMIO
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai