10x500cm Medienos tekstūros Sienų Lipduko lipnios Vandeniui "PASIDARYK pats" Tapetai Slenkstis Durų Rėmo Grindų, Sienų Apdaila Marmuro Baseboard

€3.23

-29%

€4.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rock tapetai lipdukas, virtuvės knyga sienos, automobilių popieriaus, 3d grindų lipdukas, likti lipdukas, rėmas sienos, pvc grindų plytelių, 3d rose grindų plytelės, sienos lipdukas, durų skaidrių.

Sienų Lipduko

Veiksmai:

1. Pasirinkite vietą, kur norite įdėti šį tapetai.Prašome užtikrinti, kad ji sklandžiai be cilindro ir sulenkite. 2. Nuvalykite paviršių švariu skudurėliu. 3. Žievelės ir klijuoti apmušalus, išlyginti ir suspaudžiant nuo vidurio į abi puses.

Pastaba:

Sienos lipdukai yra pagaminti iš kokybiškų PVC, kuris yra netoksiškas, bekvapis ir atsparus vandeniui.Yra diffenetn modelių ir dydžių, kad atitiktų skirtingus poreikius.Prašome kreiptis į šiuos aprašymas ir pasirinkti tinkamą vieną, kad jums patogiausią ir labiausiai tinka vieta, kad jūs esate klijuoti jį.Atminkite, gali prilipti ir prie lygių paviršių, pavyzdžiui, sienos, baldai ir stiklo, ir tt, ir lengva pašalinti be dėmių.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia taikyti jį ant kitų lipdukų, arba paviršių, kad yra nevienoda.

Modelio Numeris XSG7316
Cenzūruoti Kodas XSG7316
Savybės Lipni, atsparus Vandeniui, Drėgmei, Lengvai valoma
Klasifikacija Grindų Lipdukai
modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Produkto Kategorija freskos
Specifikacija Single-piece Package
Žievelės Ir Klijuoti Nuimamas
"PASIDARYK pats" Renovacija Namų Dekoras
Prašymas Medienos tekstūros sienų lipduko, marmuro sienos lipdukas
Stilius Modernus
Scenarijus SIENOS
Sienos Menas, Lipdukas Plakatas Lipnios Namų Dekoro Decal
Temos modelis
Medžiaga PVC
Dydis 10x500cm, 12x500cm, 15x500cm

Panašūs produktai