Už mijia Priedai Rinkiniai 45m Vandeniui Korpusas Atveju Apsaugos Atveju Xiaomi mijia Veiksmų Fotoaparato Priedai

€10.64

-21%

€13.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xiamoi veiksmo kameros, Veiksmo Video Kameros, mi yi, xiaomy yi veiksmų atveju fotoaparatas, xiaomi mijia 4k veiksmų fotoaparato selfie, atveju mi 6x, mijia mini 4k veiksmų, accesory mijia 4k, veiksmo kamera xiaomi yi tarptautinės, xiaomi veiksmai, fotoaparatas, 4 k.

už Xiaomi mijia 4k Nardymo Vandeniui Atveju Apsaugoti Shell Sporto Fotoaparato Atveju 4K Veiksmų Fotoaparato Korpuso Rinkinys Saugos Lynas

Suderinama su:

Xiaomi mijia Sporto Fotoaparatas

Paketas Apima:

combination53: 1 x Vandeniui Korpusas Atveju 1 x Apsauginis Rėmas 1 x Silikoninis Apsauginis Atveju 1 x Saugojimo Krepšys 12 x Anti-rūko įdėklai combination54: 1 x Vandeniui Korpusas Atveju 1 x Apsauginis Rėmas 1 x Silikoninis Apsauginis Atveju 1 x Saugojimo Krepšys 12 x Anti-rūko įdėklai 1 x Kaklo Dirželis 1 x Mini Kamera Box 2 x Saugos Sagtis 1 x Silikoninis Užraktas

Aprašymas:

100% Brand new ir aukštos kokybės Plačiai naudojamas dėl banglenčių, slidinėjimas, riedlenčių sportas, jojimo dviračio/ motociklo Vandeniui apvalkalas anti-naršyti slėgio neturės įtakos jūsų judėjimo ir fotografijos poveikį.Atsparus vandeniui, Dulkėms įrodymas, Tinka Xiaomi mijia lauko sporto fotoaparatą.Pagrindinis korpusas yra pagamintas iš aukštos kokybės polikarbonato, saugiai saugo jūsų fotoaparatą po vandeniu.Su juo galima puikiai naudoti fotoaparatą 40m po vandeniu, idealiai tinka nardymas, snorkeling ir kitų povandeninių veiklą.Plokščiojo stiklo objektyvas užtikrina maksimalų nuotraukų ir vaizdo įrašų ryškumą po vandeniu visas rezoliucijas.Siūlome atsparus vandeniui ir smūgiams atsparaus korpuso su fotoaparatu.Ji suteikia maksimalų vaizdo ryškumą virš ir po vandeniu.Apsaugokite Savo fotoaparatą įvairių lauko aplinkoje.

Atkreipti dėmesį:

Mūsų produktai yra visiškai "DannyBoss"(ne Gopro prekės ženklas), bet jie tinka ir dėl Gopro ir kitų sporto šakų kameros.

Pirkėjas draugas Pastaba :

1. šis produktas neturi būti taip, kaip kamera, nuotolinio valdymo, ir kita įranga. 2. pirkėjų tvarkos problemas (jei prekių tranzito, trūkstamos dalys, sugadintas), prašome neatneša ginčus ir vienas blogas peržiūros, prašome susisiekti su mumis ir mes padėsime jums išspręsti bet kokias problemas. 3. Visų mūsų produktų prekių ženklų yra "DannyBoss" (ne originalios Gopro prekių ženklus), bet jie labai tinka GoPro, SJCAM, EKEN, XIAOYI ir kitų sporto šakų kameros.

Suderinami Veiksmai, Fotoaparatas Prekės yi
Suderinama Veiksmo Kameros MIJIA Sporto Fotoaparato Priedai
Funkcija 5 Apsauginis rėmelis, Skirtas mijia
Komplektacija Paketas 1
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 1 Atveju mijia
Medžiaga PC
3 funkcija Apsaugos Atveju mijia
Funkcija 6 Apsaugos Atveju mijia
2 funkcija Vandeniui Korpusas Atveju mijia
Modelio Numeris Combination53/54
4 funkcija Už mijia Priedai Rinkiniai
Tipas Priedai Set/Rinkinys
Prekės Pavadinimas DannyBoss

Panašūs produktai