STARTRC už DJI Kišenėje 2 Rankinės Rankena, Įkroviklis Nešiojamų Galia Banko DJI Kišenėje, 2 Priedai Įkrovimo Hub

€16.63

-20%

€20.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kintamosios srovės maitinimo bankas, 6 v galia bankas, baterija nmc, telefonas saulės, alfajr azan laikrodis, atv ranka, mi galia, prolink ups, filmas galia, 42v įkroviklis, ličio baterija.

Ji taip pat gali būti pratęstas rankena Kišenėje, 2, ir pareikšti savo patogesnis rankoje patirtis. 【1】Dizainas tai DJI Kišenėje 2, specialiai Lengvas dizainas,paprasta nešiotis, už savo DJI Kišenėje, bet kur ir bet kada, kai Kišenėje 2 energijos 【2】Sumanus dizainas, tobulas ilgis Suteikiame jums patogiau rankoje patirtis 【3】mažo dydžio ir lengvai atlikti Kompaktiškas dizainas leidžia laikyti jį kišenėje, ir išspręsti problemą dėl mažo baterijos energijos, kai šaudymo 【4】Labiau besiplečiančių funkcijų Specialiai sukurtas priedas leidžia mount DJI 2 Kišenėje dirbti su kitų priedų, kai mokesčių, pavyzdžiui, kuprinė gnybtas ir selfie stick 【5】Procentas baterijos indikatorius, lengva išmokti powe LED ekranas aiškiai rodo baterijos įkrovimo lygį 【6】Mutis-saugos įkrovimo su saugos Suteikia daugiau saugumo Per srovės apsaugos Per įtampos apsaugos Trumpo jungimo apsauga Temperatūros apsaugos Per imti apsaugos Markės:STARTRC Modelis:st-1108134 netosvoris:85g bruto svoris:114g gaminio dydis:102x33.5x29mm lauke szie:125x65x44mm Baterija:Daugiau nei 400 kartų Baterijos tipas:Ličio jonų baterija Įkrovimo laikas:2 valandos Išėjimo srovė:2A Išėjimo įtampa:5v Baterijos talpa:3200mah Išvesties sąsaja:Tipas-C male plug Įkrovimo sąsają:Tipas-C moterų plug Talpa ekranas:4 LED indikatoriai Darbo temperatūra:-10℃~60℃ Parduotuvės temperatūra:-10℃~60℃ Pastaba: 1.Viduje yra Ličio jonų baterija, prašome imti ji pirmą kartą naudojant po ilgo laiko, saugodami ją; Paprastai tai reikia pakartotinai įkrauti ir iškrauti 3-5 ciklai, ir tada gali atkurti originalią baterijos talpa. 2.Naudokite geros kokybės, kroviklis krauti, bet blogos kokybės, įkroviklis bus sunaikinti baterija arba banko galia.STARTRC OSMO KIŠENĖJE 2 Rankinės Rankena, Įkroviklis Nešiojamų Galia Banko DJI Kišenėje, 2 Priedai Įkrovimo Hub

Talpa 3200 mAh Mutis-saugos Kompaktiškas ir lengva nešiotis Daugiau plėtojimo funkcijas Kodėl verta rinktis STARTRC galia banko?Jungdami telefoną su DJI Kišenę, Kišenę 2 bus atsakingas už jūsų telefonas automatiškai.Jis bus vykdomas galios Kišenėje, 2 greitai.Prijungimas prie maitinimo bankas bus pratęsti naudojimo laiką, ypač jūsų kelionės, jūs galite mėgautis fotografavimo ilgesnį laiką.Produktas bus šiek tiek karšto įkrovimo metu, kuris yra normalu. 3.Prašome parduotuvėje, arba už jį sausoje vietoje.Nenaudokite produkto Stiprų magnetinį srityje ar kitų ribotas plotas. 4.Prašome laikyti atokiau nuo šilumos šaltinių, ir nereikia mesti, arba paspauskite jį. 5.Prašome nevartokite metaliniai daiktai, liesti išvesties sąsajos, kuris gali sukelti trumpąjį jungimą arba sunaikinti produktą. 6.Prašome don ' t keisti ar taisyti pagal save, mes negali būti atsakinga už bet kokią žalą, atsiradusius dėl netinkamo naudojimo. 7.Kreipkitės į savo pardavėją, kai produktas turi kokybės problemų.

Komplektacija Paketas 1
Medžiaga ABS
4 DJI KIŠENĖJE, 2 BATERIJOS HUN
Prekės Pavadinimas STARTRC
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Veiksmų Fotoaparato Priedai Rinkiniai
1 DJI KIŠENĖJE 2
3 DJI KIŠENĖJE 2 ĮKROVIKLIS
Suderinami Veiksmai, Fotoaparatas Prekės DJI
Modelio Numeris DJI KIŠENĖJE 2
2 DJI OSMO Kišenėje 2

Panašūs produktai