LED Neon Light Star " Nakties Žiburiai Sienos Meno Pasirašyti Miegamojo Puošmena Mėnulis Kabo Naktį Lempos Šalies Namų, Atostogų Dekoro Kalėdos Dovanas

€8.19

-30%

€11.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: manga naruto, led neoninis ženklas, led ženklas, neoninės šviesos, žvaigždės, neon sienos, planetariumas, neon, neoninės šviesos ženklas, neoninės šviesos ženklas, neon green moon.

Savybės: 1. Unikalus Dizainas: Mielas Neoninis ŽENKLAS naktį šviesą,yra puikus sprendimas jūsų mažiesiems kambario dekoro.Gražus ir modernus dekoratyvinis Led lempos.Pridėti sutvirtino, kad lovos pusėje lentelė su šiuo LED šviesos dekoro.Ji siūlo šiltą šviesos atmosfera į savo vietą. 2. Neprivaloma Būdų, kaip Būti teikiami:yra skylė už lempa, galima pakabinti ant sienos arba pastatyti jį ant stalo.Belaidžiu šviesą, greitai ir lengvai įdiegti 3. Pefect Dovana Valentino Dienai,Vaikams Kalėdų,Naujųjų Metų,Gimtadienio,Šalis,Veiklos,ypatingoms Progoms ir Pan. 4. Su baterijomis: Naudokite 3*AA baterijos(neįtraukta) jį įjungti.Specifikacija: Medžiaga: Plastikas+LED Baterija: 3*AA Baterijos (Nėra Komplekte) Dydis: Kaip Pavaizduota Pastabos: 1. Ten gali būti šiek tiek dydžio nukrypimai dėl vadovo matavimo, skirtingus matavimo metodus ir priemones. 2. Nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas dėl skirtingų menamo šviesos, kampą ir ekrano monitorius.

Galia 0-5W
Naudojimas Atostogų
Baterijos Tipas A
Yra Baterijomis No
Kilmės KN(Kilmės)
Yra Baterijų Reikia No
Formos Žvaigždė
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Tipas Naktį Šviesos
Elektros Energijos Gamybos Jungiklis
Prekės Pavadinimas FGHGF
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Korpuso Medžiaga PVC
Įtampa 12V
Modelio Numeris LED Šviesos
Yra Protingas Prietaisas No
Sertifikavimo VDE
Maitinimo Šaltinis Sausas Baterija

Panašūs produktai