Jogos Akupresūra Masažas Smaigalys Kilimėlis Atsipalaidavimo Paramos Streso Pagalvėlė Anti-stresas Akupunktūra trinkelėmis Adata Massager Pagalvę Kuznecovas

€4.93

-29%

€7.03

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: akupunktūra rinkinys, shakti kilimėlis jogos kilimėliai, kork jogos matinis, didelis jogos kilimėlis, už kilimėlis, lululemon joga, jogos kilimėlis, didelis jogos kilimėlis 15mm, pėdų massag, nugaros masažo kilimėlis.

Savybės: 1. Shiatsu masažas pagalvėlės ir pagalvės gali atleisti skausmai, skausmai, skausmas ir raumenų įtampą, atpalaiduos kaklo skausmą ir padidinti kraujo apytaką 2. Padėti su nugaros skausmas, įtampa, sustingimas, nemiga, nuovargis ir daugelio kitų sąlygų 3. Naudoti tradicinės Kinų medicinos stimuliuoja akupunktūros taškus, įjungti dvi medžiagos, pagamintos pati įstaiga, ir padėti atsipalaiduoti. 4. Yra akupunktūros taškus ant paviršiaus kiekviena motina 5. Yra storio putų bloknotu viduje kiekvienas padas Kaip tai veikia?Shiatsu masažas-tai idealus pagalbininkas savarankiškai gydyti.Ji gali išleisti endorfinų į kūną, kuris veikia kaip akupunktūra.Vieta kilimėlis ant grindų su nagai būtų nukreipta į viršų.Atsigulkite ant kilimėlio.Padas suteikia galimybę taikyti arkos srityse, pavyzdžiui, kaklo, juosmens ir net kojomis.Geriausias laikas yra vieną kartą per dieną arba 10 iki 30 minučių (ar kiek reikia).Dėl užkandžių, tai geriausia pradėti ir / arba dėvėti marškinėlius ar įdėti plonas audinys tarp šuoliai ir odos per trumpą laiką.Gaminio dydis: pagalvė: 660mm * 410mm * 20mm / 26.0 * 16.1 * 0.79 colių pagalvės: 370mm * 150mm * 100mmm / 14.6 * 5.91 * 3.94 " Pastaba : 1. Ten gali būti šiek tiek skiriasi, dydis dėl vadovo matavimo, skirtingi matavimo metodai ir priemonės. 2. Nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas dėl skirtingų fotografijos, šviesos, kampas, ir ekrano monitorius.

Pakuotės turinys: 1 x adata spausdinimo trinkelėmis 1 x pagalvė 1 x pakavimo maišelis

Kilmės KN(Kilmės)
10 padas Adata Massager
3 Anti-streso Akupunktūra
5 Atgal Akupresūra
12 Galvos, Kaklo, Nugaros, Pėdų Masažas
7 akupunktūra masažo kilimėlis
Storis 15mm
2 Masažo Pagalvėlė
1 Akupresūra Kilimėlis
15 Paramos Didmeninės
Modelio Numeris Jogos Masažo Pagalvėlė
6 Atgal Refleksoterapija Trigger Point
13 Medvilnė + PVC
Ilgis 66*42*2CM
9 Akupresūra pagalvė
4 Eco-Friendly
8 Body Massager
11 Jogos Smaigalys Kilimėlis
14 Laikymo krepšys
Medžiaga PVC

Panašūs produktai