Lauko Kastuvas Profesinės Karinės Taktinės Multi funkcinis Kastuvas Lauko Kempingas Išgyvenimo Sulankstomas Kastuvas Įrankis, Įranga

€8.68

-36%

€13.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: c24 wpl, krepšys aph taktinis, edc, maisto karinės, rc taktinis, rankoje kibiras, spyder karinės, daugiafunkcis įrankis, lankstymo kempingas ant išlikimo, stovykla aprūpinti.

Lauko Kastuvas Profesinės Karinės Taktinės Multi funkcinis Kastuvas Lauko Kempingas Išgyvenimo Sulankstomas Kastuvas Įrankis, Įranga

Funkcija

Dėl Kastuvas Geresnis Komfortas Su Patirtimi, Visi Įtraukti Į Šį Sulankstomas Kastuvas Kastuvas: Valdyba, Pamačiau, Butelių Atidarytuvas, Kryžius-vadovas, Atsuktuvas, Hex Raktas, Medžioklės Peilis.

Multi Funkcinis Naudojimas

Shoveling, Skinti, Pjauti, Kasti, Smulkinimo, Pjovimo ,Derinimas, Skubios pagalbos, Gynybos ir kt.

Saugus Ir Patogus Kempingas, Žygiai, Sniego, savigynos Efektyvus, Turistinius, Žvejybos, Medžioklės, Sodo Ir Lauko Veikla

Aukštos Kokybės

Skirtingai Nei Kai Kurie Panašūs Produktai Pigūs, Po Pirmo Naudojimo Sulenkta Arba Pažeista.Didelis anglies Plieno korpusas Ir Patvarus, Siekiant Užtikrinti, Likutinė Kokybės.

Rankenos yra Įrengta Su Peiliu Ir Sawtooth avarijos.Nuimamas Magnio Lazdele, Kad Ugnį Dėl pastato Šildymo Ar Valgyti, Kai Lauke Arba Ant Aukštos Plynaukštės.

Į 30in Kastuvas yra Nuimamas, Labai Lengva Įdėti Ir kilimo.Ji Gali Nustatyti mažą Maišelį, Todėl Lengva Nešti.Universalus Prietaisas, Skirtas Sodo, Kemperiai, Alpinistų ir Veiklos Lauke.

Lauko Kastuvas Funkcija 3 peilis
Lauko Kastuvas Funkcija 4 Varžtas Vairuotojas
Lauko Kastuvas Funkcija 8 Kirtiklis sienų
Lauko Kastuvas Funkciją 7 matė
Lauko Kastuvas Funkcija 2 Švilpukas
Lauko Kastuvas Funkcija 6 KIRVIS
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis M
Tipas Kempingas Semtuvai
Lauko Kastuvas Funkcija 1 Kastuvas
Lauko Kastuvas Funkcija 5 Saugos Plaktukas
Prekės Pavadinimas Lauko Kastuvas

Panašūs produktai