Šumano Bangų Generatorius 7.83 HZ Itin Žemo Dažnio Impulsų su Neigiamų Jonų Generatorius, Oro Gryninimo

€12.25

-5%

€12.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3 z banga, electro įmova, Saber, "pasidaryk pats" šumano bangų generatorius, neo z banga, impulsų generatorius su reguliuojamu dažnis, kimono lolita, nešiojamų 783hz impulsų generatorius, schumanno, jutiklis zwave.

modname=ckeditor

Shumanbo 7.83 HZ itin žemo dažnio generatorius.

Produkto parametrai:

Matmenys be neigiamų jonų: 102*80mm

Shuman banga +USB kabelis + lukšto gabalų, ne su neigiama svoris apie 170 gramų.

Svoris be neigiamų jonų: sumanbo + maitinimo laidas + apvalkalo dalys, apie 170g

Pastaba: prašome naudoti nepriklausomą įtampos stabilizavimo maitinimo kiekviena mašina išvengti tarpusavio trukdžių kelis bendras elektros tiekimas, ir užtikrinti nepriklausomą atskyrimo.

Maitinimas anijonų generatorius yra 5V, srovė yra virš 0,5 a, ir pristatymas yra įrengtos, su USB adapteriu, kuris gali būti tiekiamas USB maitinimo šaltinis, pavyzdžiui, mobiliojo telefono įkroviklį.

Elektros energijos tiekimo su anijonų generatorius 12V, srovė yra virš 0.7 a, ir prekes su anijonų generatorius tiekiamas su 12V maitinimo adapteris.

Schumanno kabina rezonuoja su anijonų generatorius korpuso surinkimo metodas: nuoroda: https://pan.baidu.com/s/1zhLGCGywZNY62Upo0ECk9w

Gavyba kodas: ec66

Sumanbo mainboard be neigiamus jonus:

Paketas su "shell", "shell" turi būti įdiegta pirkėjas, diegimo būdas pamatyti išsami informacija šuniukų.

Savybės:

Sumanbo pats savaime negali tiesiogiai veikti dėl garso ir vaizdo produktų kokybei gerinti garsą ir vaizdą, bet VEIKIA kosmoso aplinką, žmogaus kūno suvokimą, garso ir vaizdo, ir pagerinti laipsnių grįžtamojo ryšio su gamta ir gyvenimas.

Garso ir vaizdo erdvės, miegamojo, biuro, sukurti erdvę, arbatos ceremonija, zen nušvitimą vietos;

Funkcija išėjimo indikatoriaus lemputė valdymo jungiklis:

Jei manote, kad lemputė veikia jūsų poilsio naktį, jūs galite išjungti lemputė per tai pereiti, nurodant, kad lemputė yra išjungtas ir kitų grandinių darbą paprastai (su lukštais su anijonų generatorius yra juodas ir matinis, todėl nėra tokio jungiklio.)

Shuman bangų perdavimo ritė be neigiamus jonus:

Sumanbo taikomas HIFI:

1. Žaidėjai turi tam tikrų HIFI patirties, ir HIFI įrangai lygis neturėtų būti per mažas;

2. Gali išgirsti ir atskirti tono pokyčius skirtingų laidų apie pačią sistemą;

3. Rekomenduojama pirkti dvi ikiteisminio tyrimo (poveikis yra geresnis);

4. Įdėti į produkto garsiakalbis bylos nagrinėjimo metu;

Sumanbo taikomas miego:

1. Tai rekomenduojama įsigyti vieną rinkinį už tyrimą ir įdėti jį į vieną rinkinį lova, daugiau kaip 1 metro atstumu nuo žmogaus kūno;

Su anijonų generatorius, anijonas NAUDOJA anijonų generatorius modulis "samsung" oro valytuvas.Darbo srovė, reikalinga anijonas yra tik 50ma, kurie yra labai maži ir aplinką tausojančias ir energiją taupančias.Yra anijonų generatorius nuoroda asortimentą 1P oro kondicionavimo sistema, apie 10 kvadratinių metrų.Turinio anijonas yra didžiausias miško, anijonas gali pašalinti dūmų ir dulkių, apsivalyti ore, sterilizuoti, apsivalyti, formaldehidas, sugeria pasyviojo rūkymo, žmogaus kūno įkvepia anijonas po sveikatos priežiūra.

Čia yra funkcijos neigiamus jonus:

1. Skatinti judėjimą cilia plaučius, pagerinti plaučių energijos ir didinti organizmo.Po įkvėpimo neigiami deguonies jonai, plaučius gali sugerti 20% daugiau deguonies ir išskiria 15% daugiau anglies dioksido.

2, gamyba reaktyvaus deguonies rūšys, veiksmingai užkerta kelią oro kondicionavimo sistema liga".Neigiami deguonies jonai veiksmingai įjungti deguonies molekulėmis ore, todėl juos aktyviau ir daugiau lengvai absorbuojamas organizme,

3. Suaktyvinti įvairių fermentų organizme skatinti medžiagų apykaitą.

4. Patobulintas atsparumu ligoms: jis gali keisti kūno reakciją, gebėjimą įjungti funkciją reticuloendothelial sistema, ir sustiprinti kūno imunitetą.

5, pagerinti miego: iki neigiamų deguonies jonų poveikį, gali padaryti žmones džiaugiamės, darbo efektyvumą, tačiau taip pat pagerinti miego.

6. Jis turi akivaizdžių malšinantis poveikis.

7. Sterilizavimo funkcija: daug neigiamų jonų generuoja anijonus generatorius gali lengvai įsisavinti įvairių virusų ir bakterijų, dėl struktūrinių pokyčių ar energijos perdavimo, todėl jų mirties.

8, gryno oro, dūmų šalinimo ir dulkių šalinimas: į neigiamus jonus su neigiamas įkrovas, o į dūmų, dulkių, turinčių teigiamą krūvį, plūduriuojantys ore, būtų neutralizuoti ne elektrodas, kad jie gali natūraliai indėlių ir išvalyti aplinką.

9, apsauginis poveikis: neutralizuoti televiziją, kompiuterį, aukštos įtampos statinis elektros krūvis, priešais formavimas sluoksnis anijonas apsaugos sluoksnis veiksmingai mažinti televiziją, kompiuterį, aukštos įtampos statinis elektros krūvis, pažeisti akis, veiksmingai apsaugo trumparegystė, tuo pačiu sumažinant dulkių televizoriaus, kompiuterio žalą.

Po suman banga su anijonų generatorius yra įtampa, lemputė ant lentos mirksi su dažnio.Tamsoje, palieskite generatorius vadovas anijonų generatorius su atsuktuvu ir jūs pamatysite mažą lanką (lanko srovė yra per maža, kad šokas).

Panašūs produktai