Daugiafunkcinis džiovyklė NET Džiovintuvas 4/6/8 Sluoksnis 0,6 M Užtrauktuku Akių Hydroponics Maisto Drabužių Ir Žiedlapių Greitai Sausas Įrankis

€14.18

-28%

€19.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: microgreen dėklas, sėklos dėklas, sulankstoma džiovyklė ju, mitra įrankis, sausas žuvų ju, drėgmę vaisių mašina, sprouter, džiovinimo stovas diskiniai, džiovinimo stovas ženklai, drėgmę vaisių.

Daugiafunkcinis džiovyklė NET Džiovintuvas 4/6/8 Sluoksnis 0,6 M Užtrauktuku Akių Hydroponics Maisto Drabužių Ir Žiedlapių Greitai Sausas Įrankis

Kulka Taškų: 1、Šis vaistažolių džiovinimo stovas yra puikus problemos sprendimas, kaip greitai sausos žolės, sausų pupelių, maisto, žiedlapiai, ar daug medžiagos drabužiams.

2、Tai nebus padaryta iš šio augalo medžiaga taps savotiška mankšta, kurios padės sugeria vandenį, tolygiai ir kruopščiai nusausinkite.Kiekvienas sluoksnis yra įtaisyta lankstaus plieno žiedas, kuris yra gydomi anti-oksidacijos ir anti-deformacijos procese.Tai nebus deformuotas ilgą laiką ir nebus rūdžių.

3、Šone užtrauktukas uždarytas dizainas, galite išvengti vabzdžių, dulkių, nesijaudinkite apie pavojų nukristi, kai džiovinimo, naudokite aukštos elastinga, tempimo stiprus kvėpuojantis akies medžiaga, gera ventiliacija, lengva vėdinti ir sausas, nesijaudinkite apie apipuvę arba pažeisti miltligė, Jei saugoma, produktas gali trukti 10 metų.

4、Palaiko stiprus vėjas saugaus žolės.

5、Multi-purpose: Galėtų sausų pupelių, vaistažolės, maistas, augalai, žiedlapiai, ar drabužiai; lengva atidaryti ir parduotuvę.

Savybės:

1. Kvėpuojantis akies medžiaga su didelio elastingumo ir stiprus atsparumas tempimui, gera ventiliacija, lengva vėdinti ir sausas, nereikia nerimauti apipuvę arba pažeisti miltligės;

2, Kiekvieno sluoksnio built-in lankstaus plieno žiedas, po procesas, anti-oksidacijos, anti-deformacijos, ilgalaikio naudojimo be deformacijos, be rūdžių;

3, Siamo dizaino, užima mažai vietos, gali būti naudojamas po diegimo;

4, Šone užtrauktukas uždarytas dizainas, galite išvengti vabzdžių, dulkių, nereikia nerimauti apie pavojų nukristi, kai džiovinimo.

5, Multi-purpose: galėtų sausų pupelių, vaistažolės, maistas, augalai, žiedlapiai, ar drabužiai;

6. Gaminio dydis: sluoksnio aukštis 4/6/8 skersmuo 60cm (2ft) /80cm (2.5 ft) / 90cm (3ft)

7, Tinklelio medžiagos spalva: juoda

Sąrašas:

(Saulė ju + brezentas pakavimo + metalas S kablio)

1*4/6/8 (pasirinkti vieną) sluoksnis juodas akių zip su žalia žolė džiovyklė

1*juoda saugojimo krepšys

1*kablys

Medžiaga Kvėpuojantis akies medžiaga

Panašūs produktai