Šunų dantų šepetėlį Žaislai Šunims, Interaktyvus Žaislas Mokymo IQ Dantų Valymas Patvarus Mažas Vidutinis Didelis Šuo, Šuniukas Kramtomoji

€10.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: fidget, megzti naminių gyvūnų žaislai, aitvarai šunys, priedų šuo, ryšiai augintiniai, Katė, kamuolys šuo, adresas čihuahua, lepim, barbi marškinėliai.

Ypatybė:

1.Atnaujintas šunų dantų šepetėlį: naujai sukurta danties kanalo valymo ir trimatis zigzago dantų šlifavimo užtikrinti veiksmingesnę valyti dantis augintiniai ir pagerinti dantų šlifavimo.Šuo kramtomosios, dantų šepetėlis tinka didelių, vidutinių ir mažų šunų veislių.

2.Ilgalaikio siurbtukas dizainas: dantų šepetėlį gali čiulpti vertikaliai ir horizontaliai, suteikia augintiniai traukimo atsparumas žaisti.Jūsų mielas šuo bus labiau domina nauji šuns dantų šepetėlis ir bus malonu kramtyti.Tegul jūsų šuo šepečiu savo dantis, o ne priversti.

3.360 laipsnių visų pusių valymas:keturių pusių šuns dantų šepetėlis komplekto šeriai.Jums gali stumti šunų dantų pasta, ir tada su dantų pasta gaus iš aplinkos, leidžia gyvūnėliams, valyti savo dantis kruopščiai.

4.Sveiką ir šviežią:šuns dantų šepetėlis gali valyti savo šuns dantis per bite procesas, kuris yra pakankamai minkštas, kad nebūtų pažeista šuns dantenas.Ji gali padėti juos šepečiu savo dantis ir pašalinti apnašas ir sunkiai pasiekiamoms totorių, totorių ir kt.Leiskite jums patinka laimingas laiką su mielas šunims.

Tinka Čihuahua,Pug, prancūzų Buldogas, Vidutinių ir didelių šunų
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 9.2*9.2*12.8cm
Produkto pavadinimas Šunų dantų šepetėlį žaislai
Žaislai Tipas Kramtyti Žaislus
2 funkcija grindų siurbimo šuns žaislas
Modelio Numeris YTY1024
Prekės Pavadinimas miflame
Rinkinys Tipas No
spalva Geltona,Mėlyna,Žalia
Medžiaga TPR
Funkcija 1 Aukštos Kokybės silikono

Panašūs produktai