Custom Stiklo, langų Plėvelė statinio matinio Blackout aplinkosaugos ¾enklelis, namų folijos, lipdukų ,vandeniui vonios Lengva įdiegti Miesto Naktį

€9.48

-5%

€9.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: parašas, langų plėvelė, miestas langą, blackout cortina, lipnios folijos langą, blackout lango lipdukas nuimamas, stiklo spausdinti, vitražas kampai, blackout filmas, stiklo lipdukas, folija langą.

Pagrindinė informacija: Classfication:Stiklo plėvelės Medžiaga:Eco-friendly PVC Spalva:Kaip nuotraukose Stilius:Šiuolaikinės mados Lifetime:8-10 metų Technika:Skaitmeninė spauda Specialių dydis:Mes galime padaryti bet kokio dydžio, kiek jums reikia,jums tiesiog reikia susisiekti su mumis prieš užsakant.Kaina: Kaina individualų dydis yra $40 už kvadratinį metrą,ir minimalus užsakymas yra 0,2 kvadratinių metrų.Naudojimas:Langai,stumdomosios durys,lygaus paviršiaus.Kaip užsisakyti specialų dydis? 1.Išmatuokite savo langų 2.Susisiekite su mumis dėl kainos. 3.Įdėti užsisakyti ir sumokėti. 4.Siųsti poveikis piešimo pic, kad jums patvirtinti. 5.Pradėti gaminti filmas.(Užsakymai negali būti pakeistas ar atšauktas, šiame etape.) Pastaba:Gaminiai gali parodyti, skirtingų spalvų, su įvairiais šviesos ir skirtingų graphoscope,pavyzdžiui,ryškios šviesos spalva bus lengvesni,o su tamsesniais šviesos spalva bus giliau.

Pirkėjas rodyti

Prašome comfirm kontaktinę informaciją, atidžiai.

1. Pristatymo terminas:

1) Transportas išsivysčiusiose šalyse yra apie 7-45 dienų

2) Nuotolinio šalyse yra apie 2-8 savaites

2 EMS, DHL, "Fedex" yra saugiau ir greičiau.

3 Jei norite pasirinkti Kinija Paštu, Oro Paštu ,Kartais ji bus ilgiau, nes blogas oras, atliekų laiko leidimas.Taigi, būkite kantrūs .

Laivybos laikas yra priklauso nuo pirkėjo muitinio įforminimo metu arba Force Majeure.Jei pirkėjas negauna prekių ilgą laiką, mes tikimės, pirkėjas gali kreiptis į savo muitų ar vietos, pašto tarnyba, siekdama gauti prekes kuo greičiau.

Grąžinimo Politika

4 Jei prekė yra nekokybiška, jūs galite grįžti grąžinamosios išmokos arba mainus per 15 dienų nuo informacijos gavimo.

5 Mes apsikeitimo gera nuo atsargų prieinamumą, ar grąžinti.

Medžiaga PVC
Funkcija Dekoratyvinis
Tipas Stiklo Filmai
Paviršiaus Apdorojimas Tamsintas
Prekės Pavadinimas Yesmet

Panašūs produktai