LED Katė Neon Fėja, Kalėdų Žiburiai Prisijungti USB baterijomis, Patalpų, Miegamojo Girlianda Girliandą Vestuvių Šventės Puošmena

€8.52

-35%

€13.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: led neoninis ženklas, šildomi lempos, garliava, brack katė dekoras, neon planetos, kalėdinė girlianda led street, katė žaislas, neoninis ženklas, reklama katė, led eilutės usb.

Ypatybė: 1. Unikalus Dizainas: Mielas Neoninis ŽENKLAS naktį šviesą,yra puikus sprendimas jūsų mažiesiems kambario dekoro.Gražus ir modernus dekoratyvinis Led lempos.Pridėti sutvirtino, kad lovos pusėje lentelė su šiuo LED šviesos dekoro.Ji siūlo šiltą šviesos atmosfera į savo vietą. 2. Neprivaloma Būdų, kaip Būti teikiami:yra skylė už lempa, galima pakabinti ant sienos arba pastatyti jį ant stalo.Belaidžiu šviesą, greitai ir lengvai įdiegti 3. Pefect Dovana Valentino Dienai,Vaikams Kalėdų,Naujųjų Metų,Gimtadienio,Šalis,Veiklos,ypatingoms Progoms ir Pan. 4. Su baterijomis: Naudokite 3*AA baterijos(neįtraukta) jį įjungti.Specifikacija: Medžiaga: Plastikas+LED Baterijos: 3*AA Baterijos (neįtraukta) Dydis: Kaip Pavaizduota Pastabos: 1. Ten gali būti šiek tiek dydžio nukrypimai dėl vadovo matavimo, skirtingus matavimo metodus ir priemones. 2. Nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas dėl skirtingų menamo šviesos, kampą ir ekrano monitorius.

Muzika NĖRA
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Vadovo Numeris 20-50 vadovas
Savybės Kalėdinė dekoracija
Maitinimo Šaltinis Sausas Baterija
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
spalva Šilta Balta
Apšvietimo Atstumas 6-10m
Proga miegamasis
Baterijos Tipas AA
Kilmės KN(Kilmės)
Garantija 1 metų
Šventės Pavadinimas Kalėdų
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Kištuko Uodegos No
Įtampa 5V
Naudojimas Atostogų
Yra Pritemdomi No
Ilgis 23cm
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Korpuso Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai