Geležies Katė Sienos Pakaba Kablys Dekoro 4 Kabliukai Dangomis, Krepšiai tvirtinimo prie Sienos Drabužių Turėtojas Dekoratyvinis Dovanų

€6.21

-34%

€9.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyšnių vaisių pašalinti, katė sienos lipdukas, audiniai rūbams sienos, kačių kailis stovas, gyvūnų formos pakaba, lepim, kailis stovas prie sienos, 0g pakabos, katė kabliukas, pakaba sienos.

Aprašymas:

Tai yra praktinis katė sienos kabliukas, ir tai yra patrauklūs ir atitinka daugelio rūšių namai.Šis sieniniai kablys stovas yra skirtas būti pakankamai tvirtas, kad tvarkyti savo šeimos paltai, rankšluosčiai, maišeliai, klavišų, ir kitų smulkių dalykų.Šios sienos pakaba yra rankomis dažyti ir vintage poveikį.Jis apsaugo nuo kabliukų nuo rūdžių.Su nagai(yra komplekte), galite pritvirtinti jį lengvai.Pakabinimo kabliai gali būti puikus papildymas jūsų namuose ir pridėti puikus prisiliesti prie jūsų namų dekoro.

Savybės:

Daugiafunkcinis sienos pakaba: Šios sienos pakaba yra pagaminti įvairių naudoti, pvz., turėti savo rankšluosčius, paltai, rankinės, raktų ir kitų mažų dalykų, jums reikia išlaikyti jūsų kambarys tvarkingas ir švarus.

Dekoratyvinių: Tai dekoratyvinės sienų kablys pagamintas iš geros geležies medžiaga, ir miela katė prideda stiliaus ir gera prisiliesti prie savo namų.

Kietas dizainas: Šios sienos kabliukas yra pagaminti iš ketaus, unikaliai gražus, tačiau sunkiųjų aksesuarai, kad jūs galite naudoti jūsų namuose.Jis yra tvirtas ir gali atlaikyti kasdien naudoti ilgą laiką.

Rankomis dažyti ir lengva naudoti: Šios sienos pakaba yra rankomis dažyti ir vintage poveikį.Jis apsaugo nuo kabliukų nuo rūdžių.Su varžtais(įeina), galite pritvirtinti jį lengvai.

Erdvės taupymo samprata: Naudoti jūsų miegamajame, gyvenamasis kambarys ar bet kurios kitos vietos, siekiant išsaugoti šias vietas, tvarkingas ir organizuotas.

Techniniai duomenys:

Spalva: raudonas Vynas

Medžiaga: Geležis

Gaminio dydis: 20x3x19cm / 7.9 * 1.2 * 7.5 į

Pakuotės dydis: 23x5x21cm / 9 * 2 * 8.3 į

Produkto svoris: 152g / 5.4 oz

Pakuotės svoris: 290g / 10.2 oz

Paketų sąrašo:

1 * Sienos Kablys

Modelio Tipas Gyvūnų
Medžiaga Geležies
Nėra. Kabliukų 4

Panašūs produktai