4CH 4G GPS WIFI 1080P 512 GB Mobiliosios Transporto priemonės, Automobilių DVR Vaizdo įrašymo Sistema SONY IP69 Galinės Pusės Priekinė Kamera Sunkvežimių Van Autobusų RV

€360.58

-14%

€424.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: cam brūkšnys, DVR, gp tracker, auto dvr veidrodis, derliaus rv priedai, vaizdo įrašymas, automobilių ekranas hud, ntg5, horizontalus super kondensatorius, dvr kamera automobiliai.

Savybės

【 LIVE VAIZDO NUOTOLINIO PERŽIŪRA 】:DVR prisijungia prie 4G tinklo ar WiFi hotspot transporto priemonės.Peržiūrėti ir atsisiųsti filmuotą medžiagą nuotoliniu būdu.Puikus laivyno valdymas!Paramos remtoe tiesioginė peržiūra KOMPIUTERYJE, interneto tinklalapyje ir " IOS " /Aandroid išmanųjį telefoną.Nemokamai serveryje.【 LIVE " GPS SEKIMO 】 Įrašo (ir peržiūrėti nuotoliniu būdu), transporto priemonės greitį ir vietą kartu su filmuota medžiaga, taip pat maršruto transporto priemonės turi važiuoti.

【 LENGVAI LAIDŲ 】: https://youtu.be/BB46KZ5Jeyw .Laidų per 4 pin jungtis, jungtis su vandeniui atsparus guminis žiedas.Laidinio automobilių kamerų sistemos gali gauti daugiau stabilus vaizdo, nei bevielio ryšio sistemą, kai važiuojama greitai【HDMI IŠVESTIES】Jis palaiko ryšį su TELEVIZORIAUS ar monitoriaus su HDMI įėjimo.MDVR palaiko veikia su 2 monitoriai sinchroniškai.

【 LINIJOS ĮRAŠYTI 】: 4-CH 1080P (720P /960 H/D1/CIF atrankos) HD realaus laiko įrašymą.Įrašai vaizdo kamera kanalai nuolat, apsisukimo per seniausių įrašų, kai saugykla pilna.Įrašai į dvi SD korteles - kiekvienas su 512 GB talpos.Tai suteikia DVR iš viso talpa 1 TB .(SD KORTELĖ NĖRA ĮTRAUKTI Į ŠĮ RINKINĮ). 【PERŽIŪROS】Paramos atkurti vaizdo įrašus mdvr.Mes taip pat teikia nemokamai, PC programinės įrangos, kuri naudojama palyback įrašote vaizdo įrašus į KOMPIUTERĮ (veikia tik ant Windows PC, neveikia "MAC"))

【 SONY IMAX323 KAMERA 】, PRAŠOME, PAŽIŪRĖKITE, AUTOMOBILIŲ KAMEROS.IP69 Norma vandeniui, galima dirbti ne tiesiogiai. 18 vienetų IR LED skirti naktinio matymo.Visą metalo, medžiagos, Nekilnojamojo 2.0 MP resoluiton.IMX323 SONY jutiklis, YTOT objektyvas.7" automobilių ekranas yra VGA jungtis.ekrano raiška: 1024*600.【VEIDRODYJE】Ji gali veidrodinis vaizdas per OSD meniu operaciją, ji gali nustatyti bet kurio kanalo įvaizdį Horizonal Filp arba Vertikalus Filp.【USB】Ji palaiko, atsarginės vaizdo įrašus per USB lizdą.Jį taip pat galite prijungti pelę per USB lizdą.

【 NEDELSIANT ĮRAŠYMO 】: Įrašai, filmuota medžiaga, o transporto priemonė yra off – iki 24 valandų (atkreipia energijos iš automobilio akumuliatoriaus).【G-sensor]】Pripažįsta, staigių judesių, t. y.staigus įsibėgėjimas, staiga sustoja, greičio ir poveikį.Galite nustatyti perspėjimus, kad išlaikyti tokius įrašus, kaip įvykiai.【4-CH SIGNALO ĮVESTIES】: Jis palaiko 4-CH signalo įėjimai, ekrane bus rodoma per visą ekraną, vieno kanalo automatiškai, kai gaunu sukelti signalo.Sukurti rankiniu būdu signalus taip, kad, susijusią filmuotą medžiagą yra perrašyti saugomos.

【 Garantija ir Paramos 】: Mes IŠJUNGTI judesio aptikimo signalizacijos įsipareigojimų, prašome kreiptis į jį, jei reikia.Parametrai yra OSD meniu MDVR. 【Tvirta Kokybės ir Paslaugų】Apsaugos kamerų sistemos gali pasigirti patvarus ir ilgalaikis dizainas.Su patyrusių inžinierių ir skirta palaikymo komanda, mes visada stovi mūsų pusėje ir pasiruošę padėti jums, Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.El. paštas: [email protected]

Funkcijos JOINLGO 1080P 4-CH Moible DVR vaizdo Kameros Sistema

All-In-One Priežiūros Sistemą Apėmė:

1 x 4CH 1080P Dual SD Lizdas 4G GPS WIFI Mobile DVR. 4 x 1080P HAINAUT NTSC režimas automobilio kamera 4 x 10m, 4 pin kabelis. 1 x 7 colių IPS VGA automobilių stebėti. 1 x išorinį mikrofoną įrašinėti audio 1 x aksesuaras MDVR. 1 x Vartotojo Instrukcija 1 Pastaba: SD kortelės neįskaičiuotos.2 pastaba: turime ilgesnis laidas. (Reikia, kad laivas iš Kinijos, trunka apie 4 darbo dienų) 3 Pastaba: Mes taip pat turime mini dydžio automobilių fotoaparatas be IR šviesa.rodo spalvotą vaizdą be naktinio matymo. .

NAKTINIS MATYMAS

Featuring 3.6 mm Led su IR-CUT funkcija, 90° matymo kampas, 50ft Naktinio Matymo diapazone.Fotoaparato infraraudonųjų spindulių režimas įjungiamas automatiškai blogo apšvietimo sąlygomis.Tai galima aiškiai stebėti viską, net ir naktį.

IP69 VANDENIUI VAIZDO KAMERA

Į HAINAUT fotoaparatų yra vertinami kaip dulkių sandarus ir atsparus vandeniui ir uždenkite patvarus korpusas.Nebijo drąsių sniego, lietaus ar karščio.IP kameros " darbinė temperatūra gali būti svyravo nuo -4°F iki 122°F (-20°C iki 50°C)

SONY JUTIKLIS

Su "SONY" IMX323 ensor, ir 6 sluoksnių HD objektyvas.Fotoaparatas gauna geriausios kokybės 1080P vaizdo.Geros kokybės chip, kad geriau WDR funkcija.jis gali gauti aiškų vaizdą, bet apšvietimas.

G-sensorius

Built-in G jutiklio modulis.Pripažįsta, staigių judesių aš.e.staigus įsibėgėjimas, staiga sustoja, greičio ir poveikį .MDVR bus išsaugoti vaizdo įrašą automatiškai, kai nelaimingas atsitikimas įvyksta.I/O SIGNALO

DVR palaiko 4-CH I/O įėjimai ir 1 aliarmo išėjimas .Ji gali nustatyti tų žaliavų, įrašyti transporto priemonės pagrindo, sukant į kairę/dešinę, durų openning ir daugiau.Taip pat, jie gali būti tiesiog naudoti kaip panikos mygtuką, arba dirbti su kitų išorinių jutiklių sukelti įrašymo arba siųsti signalą į išorinį įrenginį.JUDESIO APTIKIMAS

DVR programinė įranga palaiko judesio aptikimo.Jai nereikia papildomų judesių detectio jutiklis.Judesio aptikimo signalizacijos yra IŠJUNGTAS PAGAL NUMATYTUOSIUS nustatymus.Jei jums reikia šią funkciją, prašome įvesti meniu norėdami įjungti šią signalą.MDVR bus automatiškai išsaugoti vaizdo įrašus ir išėjimo signalą, kai aptinka signalą.Jei prijungiate įrenginį su signalo išvesties kabelis, jis bus aktyvus šio prietaiso.Informacija

Daugiau Fotoaparatai

Pakuotė

remote live view Parama
Jutiklinis Ekranas No
Kadrų Per Sekundę 30
Prekės Pavadinimas JOINLGO
Elemento Tipas Automobilių DVR
Sąsaja USB2.0
Originalioje Pakuotėje Taip
Ekrano santykis 16
Surinkimo Režimas Po Pakrovimo Mašina, Integruota
Max Išorinė Atmintis 512G
Ekranas IPS
Peržiūrėti Kampas 105°-140°
Ekrano Dydis 7Inches
Skaičius Objektyvai 4
Baterija NĖRA
Atminties Kortelė Reikia Reding Greitis 4 klasė
Chipset Gamintojas HISILICON
G-Sensorius Parama
Sertifikavimo FCC
Kameros Rezoliucija 1920X1080
Judesio Aptikimas Parama
Wifi parama (auto wifi atsisiųsti)
GPS Paramos įrašyti stebėjimo ir greitis
Pikselių 200Mega
Galinio Vaizdo Kamera Taip
HDMI Išėjimas Parama
Specialios Funkcijos Wifi Funkcija
GPS logger NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
OSD Kalba lietuvių
4G Parama
Vaizdo Jutiklis Sony IMX323
Video Kodas H. 264

Panašūs produktai