LED Nakties Šviesos Kalėdų Eglutė Pearl eglučių žiburiai gypsophila Namų, Vaikų, Miegamojo Puošimas Pasakų Žibintai Šviesulys Atostogų šviesos

€10.21

-40%

€17.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šiaurės vaza, užduotis žibintai, aš tave myliu, bodycon suknelė, lempa led, lamparas techo, mansati tiara, 3d dragon lempos, pėdų lempos, led varžtas.

Tipas : Naktinis Šviesos

Forma : kalėdų eglutė

Kilmės šalis : CN(Kilmės)

Sertifikavimo : CCC

Sertifikavimas : ce

Yra Lemputes Įtraukta : Taip

Modelio Numeris : 12

Elemento Tipas : Naktį Žibintai

Yra Baterijomis : Nr.

Korpuso Medžiaga : ABS

Yra Protingas Prietaisas : ne

Baterijos Tipas : AAA

Šviesos Šaltinis : LED Lemputės

Energijos Gamyba : Touch

Įtampa : 4.5 V

Maitinimo Šaltinis : Sausas Baterija

Yra Baterijų Reikalaujama : Taip

Naudojimas : ATOSTOGŲ

Galia : 6-10W

Savybės

1.Bonsai stiliaus dizainas, puikiai tinka namų puošmeną ant stalo.kalėdų medžio šviesos papuoštas iš daugelio, šiltai balta LED žibintai.Aišku, spalvos, gėlės, rudas kamienas ir šakos, daugiau patrauklus nei tikrasis augalų bonsai. 2.Reguliuojamas: Patenkinti "PASIDARYK pats" reikia su reguliuojamo filialai.Jūs galite lenkimo, šakos ir medžio į bet kokios formos ar daugiau natūralaus medžio formos, kaip jums patinka. 3.Patalpų Saugumui, yra pirmas ir labai svarbus.Pagrindas stabilus stendas, Įrengta USB jungtis, gali būti naudojamos tiek patalpose . 4.Naudojimas: Idealiai tinka namuose, miegamasis, gyvenamasis kambarys, balkonas, balkono langą, darbo kambarys, vaikų kambarys, restoranas, veranda, pavėsine, lentynos, Kalėdų, Naujų Metų, šalys, gimtadienio, vestuvių ceremonija, vakarienę apdaila.

Aprašymas:

Skaičių LED Šviesos: 108LEDS(Gaisro medžio šviesos)/36LEDS(pearl medžio šviesos) Medžiaga: Plastiko ir Vario viela Prekės pavadinimas:Kalėdų Medžio Šviesos Maitinimas: USB DC5V + 3xAA Baterijos 1,5 V Jungiklis:Touch Aukštis: 45cm-50 cm Pagrindo Skersmuo: 12 cm Spalva LED Šviesos: Šiltai balta /balta/spalvinga/rausvos Šviesos srautas :1000 (LM), Produkto pristatymas: 36leds-Pearl Medžio Šviesa/108leds-Varis Medžio Šviesa Gaminio dydis: bazė 12cm. 36 heads - aukštis pearl medis yra apie 45cm, 108 vadovai - aukštis vario medis medis yra apie 50cm, ir pagrindo jungiklis yra touch tipo, kuris yra daugiau high-end atmosfera.

Pakuotė

1x Kalėdų Medžio Šviesos 1x USB Kabelis 1x line Jungiklis Bazės

Didelio ryškumo lempa granulių ir ilgai laiko

Filialai yra atsitiktinai sulenkta ir ne laidžios

Jutiklinis mygtukas yra labai paprasta naudoti

Taikoma scena Gyvenamasis Kambarys
Proga Motinos Diena
Kilmės KN(Kilmės)
Taikoma Scene4 Kavinė
Medžiaga Plastikiniai
Taikoma scene3 viešbutis
Modelio Numeris 12
Taikoma scene2 miegamasis

Panašūs produktai