Individualizuoti aukso Aladdin lempos kvietimą antspaudas, Marokas, stebuklinga lempa lipdukai, Arabian nights baby shower naudai paketo lipdukai

€11.18

-11%

€12.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: maroko auksas, vestuvių kvietimas tinkinti, vyrai marokas, crown sienos, aladdin lempos, "aladdin", drugelis magija, aladdin šalis, žibintas aladin, velykų f lipdukai.

Kiekvienas lipdukas priemonių ~ 2,5 x 1.3" ( ~6 x 3cm) Papildomus elementus, toje pačioje pakuotėje laivų nemokamai.

------------------

Vinilo lipdukai yra nuimamas bet kuriuo metu, tačiau ne pakartotinai po to, kai jie buvo pašalintos nuo paviršiaus.

Prašome atkreipti dėmesį, kad lipdukai apima tik spalvos zonoje.Jie gali būti naudojami beveik bet kokio plokščio, lygaus paviršiaus - sienų , veidrodžių, langų, baldų, metalo.Taikoma indai jie yra rankų plauti tik.NE mikrobangų krosnelėje ar plauti indaplovėje.

Jūs galite rašyti vinilo lipdukai su sharpies/ nuolatinis žymeklių.

Apskaičiuota, lauko ilgaamžiškumas - Iki 3 metų

Apskaičiuota, patalpų ilgaamžiškumas - Kelių metų

Dauguma multi lipdukas lakštai ateiti supjaustyti į mažesnius gabalus išlaikyti laivybos išlaidas, taip mažai, kaip įmanoma (tai netaikoma lipdukai su perkėlimo juosta - jie kilę iš vieno gabalo).

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ Kaip Užsisakyti ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

Galite tinkinti lipdukai taip, kaip jums patinka!

Galite sumaišoma ir suderinti skirtingų spalvų į vieną rinkinį.Tokiu atveju, prašome pasirinkti vieną spalvą, o pateikiant užsakymą, tada pateikti duomenis pastabos skyriuje arba pokalbio lange.

Prašome įsitikinkite, kad jums suteikti visa informacija nurodyta forma pateikti toliau:

**Prašome įtraukti šią informaciją į Pažymi, Kad Pardavėjas po išsiregistravimo:**

1. Pls pasirinkti kiekio ir norimo dydžio ir palikti spalva pardavėjas pastaba.Mes gali maišyti spalvas, taip pat.

2. Jei jūs nežinote, kaip palikti pranešimų pardavėjas dėmesį, kad jūs galite pateikti užsakymo tiesiai ir po apmokėjimo, siųsti laiškus į mus tiesiogiai.Jei norite tinkinti kitos formos, pls nedvejodami kreipkitės į mus.

Nedvejodami leiskite man žinoti, jei jūs perkate į glėbius, kaip mes suteiksime kiekio nuolaidas.

Mieli draugai,viskas yra sandėlyje.Jei norite, galite pateikti užsakymo tiesiogiai ir užsakant, pls siųsti mums vardai ir gimimo datą arba amžiaus, arba vestuvių dienos, kai jūs norite pardavėjas pastaba.Jei norite custom įvairias kitas tekstas arba formą arba logotipas, pls nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, ir tada mes duoti jums nuorodą į vietą užsakymą.Mes turime mūsų pačių gamykloje, todėl mes galime suprojektuoti bet kokio stiliaus ar spalvų šalis, popierius, akrilas, popierius, elementus, kuriuos norite.Jei norite sukurti kitą stilių, pls rašykite mums.Daugiau stilių, pls apsilankykite mūsų parduotuvėje:)

Proga Krikštynos & Krikštas
modelis Gyvūnų
Prekės Pavadinimas PARARTDIY
Modelio Numeris 00
Medžiaga Medžiaga

Panašūs produktai