Infraraudonųjų SPINDULIŲ Jutikliu, priekinių Žibintų USB Įkraunamas LED Žibintų Kūno Judesio Jutiklis, Galvos Žibintuvėlis Šviesos Lempa Su USB Geriausias Kempingas, žvejyba

€7.06

-90%

€70.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: galvos lempa usb, žibinto paieška, žibintai pasiūlymą, žibintų infraraudonųjų spindulių jutikliu, žibintai, žibintai galia, litwod z25, angel eye h7, led žibintai, žibintai jutiklis.

Infraraudonųjų SPINDULIŲ Jutikliu, priekinių Žibintų USB Įkraunamas LED Žibintų Kūno Judesio Jutiklis, Galvos Žibintuvėlis Šviesos Lempa Su USB Geriausias Kempingas, žvejyba Specifikacija: 1. Piršto Indukcijos POCKETMAN priekinis žibintas, Kai jūsų ranka yra netoli žibintų per 15 cm, žibintai bus įjungti, kai jums pirštas paliko priekinis žibintas , ji bus išjungti. 2. 5 APŠVIETIMO REŽIMUS :COB baltos šviesos akinimo-COB balta šviesa silpna šviesa-COB Raudonos šviesos akinimo-COB balta/raudona šviesa flash-Ilgai paspauskite jungiklį, kad XPG akinimo aptikimo funkcija 3. LENGVAS & KOMPAKTIŠKAS - Vienas iš lengviausių žibintai jūs kada nors pirkti.Lengva įdėti ir surinkti,bet kada, jūsų convinient ir nešiojamieji naudoti. 4. Gali būti naudojamas kaip priekinis žibintas, Su reguliuojama ekrano užsklandą, jūs galite naudoti patogiau, Lengva ir patogu taikyti ir pašalinti 5. Maitinimas: Įtraukti baterija 6.Kai chrger yra įjungtas,bus mėlyna šviesa 7. 2020-Geriausia DOVANA, PLUNKSNINIS LENGVAS: Ultra lengviausių,led žibintai !Jums ilgalaikį komfortą,kuri idealiai tinka DIYers, meistrams, mechanika, bėgikai,studentams ir vaikams, kurie yra puiki dovana ar dovana ne nuotykių, puikus įtaisą/atsarginė kopija jūsų namuose,automobilis ar valtis arba kai elektros energija yra teikiama ne dėl uragano arba sningant.

Powered by 1x 18650 akumuliatorius
Modelio LED Karoliukai COB
Modelio Numeris 2074
Spindulio Kampas 180°
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Galia 25W
Žvejybos priekinis žibintas žvejybos lempos
Baterijos Tipas LIČIO JONŲ
Sertifikavimo ROHS
Tikslas Kempingas / Žvejybos / Žygiai / Lazanija
Prekės Pavadinimas POCKETMAN
Režimo Jungiklis Aukštas/Vidurinis/Žemos
Atsparus vandeniui Taip
JUTIKLIS žibintai USB Įkrovimo tipas

Panašūs produktai