JK 4X Sunkiųjų Žemės Grimzlė Kabliukai Lėtai Big Game Fishhook Susiejimas Skylę Plieno Jūros Žvejybos Žuvų Kablys Japonijos Žvejybos Straipsniai 7/0

€5.95

-9%

€6.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ul jig galva, gamakatsu menkių žvejybos kabliukai, žuvys, jeep wrangler jk, drop shot kabliukas, pirkti žvejybos kabliukai gamakatsu, lėtai pikis stendai jaukų, niūrus, madai jig kablys, lėtai jiging ritės.

SJGH aprašymas

1.Į Janker Lėtai Grimzlė Žemės Kablys su aštriais kūginę tašką patarimas, kad gali perverti per sunku nasrus didelis tunas, amberjack ir grupavimas. 2.Labiausiai puikus dalykas yra susiejimas skylę nustatyti ne kilpinės akis, mažą skylę butas akių kabliai, prisideda prie to, todėl puikiai padeda kabliukų, kad jums reikia už kiekvieną žvejybos scenoje. 3.Gerai apskaičiuoti kreivės taip pat sumažina tikimybę snagging, kuris yra daug geresnis dizainas negu tiesiai point kabliukais. 4.Tai kabliukai yra termiškai apdoroti, siekiant glaudesnio kietumas, labai aštrūs, kūgio formos taško, optimalus kampas ir stabdžių atsparumas korozijai.Yra puikus kabliukai kurti savo optimizuotas jig monstras medžioklės būdas u like!

Savybės

. Susiejimas skylę nustatyti ne kilpinės akį dizainas. . 4X stiprus extra heavy vielos klasikinis grimzlė kablys .Ultra galandimo tašką patarimas, kad yra labai aštrūs. .Pagamintas iš specialaus #420 nerūdijančio plieno optimizuoti veiklos rezultatus. .Nebus rūdžių arba ardo leidžia daugkartinio naudojimo. .Monster medžioklės žaidimas.

PASTABA

1.Prašome griežtai laikytis dydžių lentelė pasirinkite dydį.Nesirinkite tiesiogiai pagal savo įpročius. 2. Labai aštrūs.Elkitės atsargiai.Šis produktas yra pagamintas ir skirtas žvejybai tik,Prašau, ne juos naudoti kitiems tikslams.Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. 3.Yra nedidelis nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Fishhook Danga Nikelio Danga/ Super anti-rust galimybė
Savybės Aukštos Kokybės Daugkartinio Naudojimo 4*Extra Heavy Jig Kablys
Su Valdovas, ar Ne No
Tipas Spygliuota Kablys
Pozicija Vandenyno Žvejybos Valtis
Prekės Pavadinimas JK
Medžiaga Anglies Plieno
Formos Lėtai Grimzlė Kablys
Fishhook Spalva SIDABRINĖ
Dydis katalogas 4/0.5/0.7/0.9/0.11/0.

Panašūs produktai