500Pcs Didelis Anglies Plieno Žvejybos Kabliukai Be Akių Eyeless Fishhook Aštrių Spygliuota Kablys Karpių Žvejybos Kabliukas #3-#12 anzuelos de pesca

€4.15

-30%

€5.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žuvų kablys, be barb, žvejybos kablys urmu 1000, žuvų įrenginys, thkfish kablys sanxin, aberdeen, gamakatsu, karpis žuvies, karpis žuvų kablys, gamakatsu kablys.

THKFISH nonporousnon akių Žvejybos Kabliukai 500Pcs , Gėlo vandens, Jūrinės Juoda Aukso Didelis Anglies Plieno Žvejybos Kablys Dydis, #3-#12 Fishhooks Pack Karpių Žvejybos Reikmenys Asortimentas Funkcijos: 1.GERIAUSIA ASORTIMENTAS: Paprastas ir praktiškas dizainas, patikimas patikimumas, ilgaamžiškumas ir stiprumas.šios žvejybos kabliukai yra tikrai gražus.Yra daug mažų kabliukų, būtų gerai žvejybai ant ledo ir puikiai tinka mažų žuvų, panfish kaip bluegill, bass, snakehead kitos žuvys. 2.AŠTRIŲ EYELESS SPYGLIUOTA KABLYS: Chemiškai-aštrus spygliuota kablys taškas leidžia giliau skverbtis, mažiau mirtingumas.laikant žuvis, tvirtai pasodinti, kai tai bando padaryti paskutinę minutę bėgti ar šokinėti. 3.KELIS ŽVEJYBOS TAIKYMO: yra dešimt mažos dėžutės su penkiasdešimt kiekvienoje, taip jums bus turėti daug pasirinkti iš.Nuostabus žvejybos įrankį, skirtą žvejybos mėgėjams.Pastaba: dėl žmonių skaičius, kartais yra kiekis klaida 1-3pcs, prašome suprasti. 4.SPECIFIKACIJA: žvejybos Kabliukai, pagaminti iš aukštos anglies plieno, didelio stiprumo ir atsparumo korozijai, tinka gėlavandeniams ir sūraus vandens., ateina su nešiojimo dėžę lengva laikyti.Pakuotės svoris: Apytiksl.100g / 3.5 oz.Lango dydis (L*W*H): apie 13.1 cm x 7cm x 2.2 cm.jūs gausite 500pcs kabliukus 1box taip #3~#12 Plotis:6mm~19mm/0.24~0.43 į. 5.PASTABA: Jie maži žvejybos kabliukai gėlo vandens naudojimas.Įsitikinkite, kad Dydžių, Prieš Užsakant.PIRKTI SU PASITIKĖJIMU:24h draugiškas klientų aptarnavimas ir palaikymas el. paštu.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo ir mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Tipas Spygliuota Kablys
Feature1 žvejybos kabliukai gėlavandenių
Medžiaga Didelis Anglies Plieno
Prekės Pavadinimas THKFISH
Feature2 Ežero, Upės Fishhook
Feature5 anzuelos de pesca
Pozicija EŽERAS
kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
Su Valdovas, ar Ne No
spalva Juoda , aukso
Formos eyeless žvejybos kabliukai
Feature6 Karpių žvejybos kablys
Feature4 karpių žvejyba
Feature3 Didelis Anglies Plieno Žvejybos Kabliukai
Punktas žvejybos kabliukai

Panašūs produktai