100-220V, 1.5 L Nešiojamų Dezinfekuoti Vandens Maker Mašina, Namų apyvokos Natrio Hipochloritas Elektrolizės Vandens Generatorius Purškimo Maker

€34.80

-32%

€51.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: uv steril vandens, kalcio hipochloritas, didelis vandens purkštukai, vėjo generatorius, 220 v, pramonės hipochloritas, generatorių, generatorius banga schumanno, lempa natrio, chip lkp02, vandens distiliuotojui mašina, kempingas, gaunamas hipochlorito rūgšties vandens maker.

Produkto Informacija:

Pakuotė:

1x Sterilizuoti Vandens gamybos Mašinos (Be gaunamas hipochlorito Rūgšties Vandens)

Specifikacija:

Įtampa: 110-220V

Galia: 15W

Talpa: 1.5 L

Pareigos: Generuoti natrio hipochloritas

Konfigūracija: 12g druska + 1.8 L vandens

Medicinos normą pasiekia 99.9%:E. coli/Staphylococcus aureus/Candida albicans/Erkių ir pan.

Savybės:

-Gaunamas hipochlorito rūgšties (HOCl) yra netoksiški ir nekenksmingi.Tai oficialiai patvirtino JAV FDAs ir Japonija.Tai yra apie 80 kartų efektyvesnė, nei balinimas vandens.

-Natrio hipochlorito (NaOCl) yra pagrindinė sudedamoji dalis baliklio ir vandens, kuris taip pat yra veiksmingos sterilizacija ir dezinfekcija.

Balinimo vandenyje: veiksminga baktericidinį sudedamąsias dalis baliklio "natrio hipochloritas" (NaClO).Trūkumas yra tai, kad ji yra labiau toksiški žmogaus organizmui ir turi daugiau cheminių medžiagų likučių.Kaip ilgalaikiam naudojimui, balinimo, ji bus sukelti dirginimą odos, gleivinių ir kvėpavimo takus, ir tapti sveikatos problema.

Be to, "natrio hipochloritas" yra gana ėsdinimo ir turi įtakos žmogaus odą ir net metalai.Valymo paviršių metalo įranga, ir plaunant grindis, bus sukelti koroziją įranga ir netrukus taps atgyvena.

-"Gaunamas hipochlorito rūgštis" gali būti naudojamas tiesiogiai plauti daržoves, vaisius ir stalo reikmenys.Lei Kaiyin paaiškino, kad didelės koncentracijos "gaunamas hipochlorito rūgštis" bus kvapas šiek tiek chloro dujos, bet vandeninis tirpalas 5 iki 20 ppm "gaunamas hipochlorito rūgšties", jis gali būti sakė, kad jis yra beveik bekvapis.Be to, kadangi "gaunamas hipochlorito rūgštis" skyla labai greitai (tai bus išskaidyti į vandenį ir nedidelį kiekį chloro dujos), ir nepalieka cheminių medžiagų, ant paviršiaus, jis ne iš tikrųjų turėti įtakos spalvų, tekstūros ir kvapo sudedamųjų dalių.Priešingai, "gaunamas hipochlorito rūgštis" gali veiksmingai pašalinti pesticidų likučių ant paviršiaus daržovių, be savo tvirtą sterilizavimo galimybes.

-Tačiau, rekomenduojama naudoti daržovių, kad buvo plaunami gaunamas hipochlorito rūgšties.Tai geriausia ne valgyti juos tiesiogiai.Naudoti švarų vandenį, plauti ar šilumos juos prieš valgydami.Gaunamas hipochlorito rūgšties bus transformuota į nekenksmingas druskos ir deguonies po šildymo.

Instrukcijos:

1. Įpilkite vandens ir druskos į puodą ir pradėti su vienu paspaudimu;

2. Po dezinfekavimo tirpalas yra pagamintas, purkšti tolygiai;

3.Nuvalykite paviršių, daiktų, turi būti dezinfekuotos ir nuvalykite jį su skuduru.

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2.Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

Produkto Rodyti:

Mūsų produktai ateina su kištuką, kad yra Europos standarto kištukas(tinkamas Europos šeimoms, pvz., Vokietijoje, Prancūzijoje,Rusijoje ir kt.), Jeigu kiti kištukai yra jums reikia.Prašome kreiptis į pictureselection (Pasirinkti šių žvakės ir mes pateiksime keitikliai).

① .AS KIŠTUKAS Australija.

② .UK KIŠTUKAS Jungtinė Karalystė.

③ .ES KIŠTUKAS Izraelio ir Šveicarijos etcIsrael ir Šveicarija ir kt turėti įvairių Europos žvakės.

Jei reikia,Mes galime pateikti keitikliai, Tačiau prašome nurodyti pirkimo pranešimą.

Vežimą: 1.Paprastai, mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas. 2.Prašome patikrinti, ar prekės yra geros būklės ir pasirašyti prieš pristatymas žmogus lapų. 3.Jei radote produktas yra pamestas arba sugadintas pakeliui.Prašome atkreipti foto ir tegul pristatymo vyrai ją patvirtinti.Tada mes padėsime jums padaryti jūsų prarasti. 4.Jei norite, kad produktai siųsti jums greitai, ar jums reikia skubiai, Prašome pasirinkti, DHL, "Fedex", UPS, TNT, AVS.jei manote, kad mokestis yra didelis, jūs galite susisiekti su mumis, mes patikrinti jūsų adresą ir jums pigiausias krovinių.

Garantija: 1. Visi produktai bus atidžiai bandymas prieš pristatymas.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema. 2. Pažadame, garantija, kokybė vieneri metai, ir mes pataisys nemokamai.Grįžti laivybos turėtų būti mokama pagal klientų. 3. Jei nesate patenkinti produkto, Prašome susisiekti su mumis.Mes suteiksime jums patenkinamą sprendimą.

Atsiliepimų: 1. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

2. Mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

3. Mes vertiname jūsų atsiliepimus labai daug.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Valymo Padėtyje Centrinis Valymas
Talpa
Vandens valymo mašinos Tipas Kita
Sertifikavimo NĖRA
Naudoti Kita
Tipas Kita
Funkcija Netiesioginės Gėrimas
Prekės Pavadinimas becornce
Kilmės KN(Kilmės)
Įtampa

Panašūs produktai