110V/220V Gryno Vandens Distiliuotojui Vandens Valymo Bakas Nerūdijančio Plieno Vandens Filtravimo Prietaisą Namų ūkio Dantų Distiliuoto Vandens

€114.83

-31%

€168.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: colių distiliuojant stulpelio, distiliuoto vandens distiliavimo aparatas, augienb filtras, namų gryno vandens filtras, gyvenimo vandens distiliuotojui, vandens distiliuotojui mašina, kempingas, distiling distiliavimas, Distillex, trumpas distiliavimo rinkinys, apvalyti vandens filtras.

Produkto Informacija:

Savybės:

CE Sertifikatas

Didelė vandens talpa

Taikant 304stainless plieno 18-8, suteikti daugiau sveika ir graži, vandens valytuvas jums.

Naujausios kartos Terminis elementas iš Emersons Elektros gurantee jūsų saugumui.

Tai yra vandens valytuvas iš mutil funkcijas.Turintys tempertaure reguliuoti funkcija, ji gali būti naudojama apvalyti vandens, hydrolat ir vyno,ir kt.

Ji gali būti plačiai naudojami,pvz., medicinos,vidaus,todėl hydrolat,apreiškia vyno.Ji taip pat gali būti naudojamas daugelyje pramonės šakų, pavyzdžiui, loboratory, grožio salonas, akumuliatorių gamykloje.

Techniniai duomenys:

Modelis:BV-3

Įtampa:220V AC/110V AC

Dažnis:50Hz/60Hz

Nominali galia:750W

Kameros dydis:F180*200mm

Talpa:4L

Distiliuotojui vandens:1L/H

Svoris:5.3 kg

Išorės dydis(L*W*H):231*231*462mm

Pakuotės dydis(L*W*H):390*250*550mm

Pakuotė:

1x garlaivis stovo

1x naudotojo vadovas

1x maitinimo laidas

1x vandens butelis

1x distiliuotojui

Pastaba:

Į purifierhas buvo nustatyti funkcija super tmeperature apsauga.Kai temperatūra didesnė nei 160℃ galia bus sumažinti automatiškai.

Produkto Rodyti:

Mūsų produktai ateina su kištuką, kad yra Europos standarto kištukas(tinkamas Europos šeimoms, pvz., Vokietijoje, Prancūzijoje,Rusijoje ir kt.), Jeigu kiti kištukai yra jums reikia.Prašome kreiptis į pictureselection (Pasirinkti šių žvakės ir mes pateiksime keitikliai).

① .AS KIŠTUKAS Australija.

② .UK KIŠTUKAS Jungtinė Karalystė.

③ .ES KIŠTUKAS Izraelio ir Šveicarijos etcIsrael ir Šveicarija ir kt turėti įvairių Europos žvakės.

Jei reikia,Mes galime pateikti keitikliai, Tačiau prašome nurodyti pirkimo pranešimą.

Vežimą: 1.Paprastai, mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas. 2.Prašome patikrinti, ar prekės yra geros būklės ir pasirašyti prieš pristatymas žmogus lapų. 3.Jei radote produktas yra pamestas arba sugadintas pakeliui.Prašome atkreipti foto ir tegul pristatymo vyrai ją patvirtinti.Tada mes padėsime jums padaryti jūsų prarasti. 4.Jei norite, kad produktai siųsti jums greitai, ar jums reikia skubiai, Prašome pasirinkti, DHL, "Fedex", UPS, TNT, AVS.jei manote, kad mokestis yra didelis, jūs galite susisiekti su mumis, mes patikrinti jūsų adresą ir jums pigiausias krovinių.

Garantija: 1. Visi produktai bus atidžiai bandymas prieš pristatymas.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema. 2. Pažadame, garantija, kokybė vieneri metai, ir mes pataisys nemokamai.Grįžti laivybos turėtų būti mokama pagal klientų. 3. Jei nesate patenkinti produkto, Prašome susisiekti su mumis.Mes suteiksime jums patenkinamą sprendimą.

Atsiliepimų: 1. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

2. Mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

3. Mes vertiname jūsų atsiliepimus labai daug.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Tipas Distiliuotojui
Funkcija Tiesioginių Gėrimas
Prekės Pavadinimas AUGIENB
Naudoti Kita
Vandens valymo mašinos Tipas Vandens Valymo Mašina
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE

Panašūs produktai