Gumos Puolėjas Gumos Plaktuku Žaisti Krištolo Dainavimo Dubenėlį

€4.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: krepšys organizatorius dėklas, krištolo akmenimis dubenys, bloodbowl, garso krištolo dainavimo dubenėlį, akmuo kristalas, plaktuku mediniai, didelis krištolo dubenyje, , kubas metatron, vienodas wushu, pelėsių polių.

Gumos Puolėjas Gumos Plaktuku Žaisti Krištolo Dainavimo Dubenėlį

Jei neturite spalvų reikalavimus,mes atsiųsime spalvos atsitiktinai.

Jei norite, kad palaidi,pls, prašome susisiekti su mumis,mes galime koreguoti krovinių.Mes suteikiame jums geriausią kainą.

Lengvai bakstelėkite išorės ratlankio dubenį ir iš karto pradėti vykdyti puolėjas kampo išorinio krašto ratlankio.Savo puolėjas turėtų būti maždaug, per 30 laipsnių kampu į išorę, dubenėlį ir ypatingos priežiūros, reikėtų palaikyti tvirtas ir pastovus slėgis.Jei girdite bet kalenimas garsų, arba jei garso miršta išjungti, o jūsų žaisti, tada jis tinkamas slėgis negali būti taikoma.Kaip ir su bet kuria veikla verta, practice makes perfect.Jei jums iškilo problemų, gaminti kietas tonas iš naujo perskaitykite šias instrukcijas, giliai įkvėpkite ir pabandykite dar kartą.

Susiję produktai:

PASTABA

Importo muitų,mokesčių ir kitų muitinės susijusių mokesčių, nėra įtrauktos į kainas,Pirkėjai turėtų prisiimti visą atsakomybę už visas papildomas mokestis išlaidomis.

Ilgis 19.5cm-20cm
Tonas Skaičius 其它
Svoris (kg) 0.5
Skersmuo 400mm
Modelio Numeris Gumos-001
Corol 8 spalvos
Prekės Pavadinimas Magnetinis
Skersmuo (cm) 20-30cm

Panašūs produktai