Geriausia Pardavimo Mink Plaukų Netikrų Blakstienų Natūralų Plaukų Trimatis Komfortą Mink Plaukų, Rankų Darbo Gryno Poros.

€3.44

-54%

€7.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pardavėjas, k60v, 3d rašiklis, geriausia pirkti, karbiuratorių kymco, Plaukų 40, karbiuratorių horizontalus, lenkimo plaukų, laisvės plaukų, 3 d pen.

Produkto pristatymas:

Pavadinimas: Minta plaukų netikrų blakstienų

Modelis: KNG serija

Tekstūra: ūdra plaukų

Specifikacijos: Viena pora

Pakuotės: Mažas Baltas Langas

Blakstienų Terjeras Ilgis: 28mm-30mm

Blakstienų ilgis: apie 15mm

Produkto Savybės: 3D netikrų blakstienų daugiasluoksnė rankų, išsiplėtusios akys!Natūralios šviesos roll, gali būti pakartotinai naudojamas

Mažas rekvizitai, skirtas blakstienoms:

Įrašą: tai yra,, papildomas, pagalbinis turi daugybę, vieną krūva netikrų blakstienų, naudoti įrašą padėti, netikrų blakstienų įklijuokite daugiau sklandžiai, greitai.

Mažos žirklės: Tik nusipirkau atgal visą eilę netikrų blakstienų būti neapdailintais kraštais, kad atitiktų ilgį, akių forma, subtilus mažų žirklės, gali būti labai geras kirpimas, super patogus!

0 blakstienų klijai: pasirinkti vidutinio klampumo, dabar yra juodas blakstienų klijai, po pastos nereikia nerimauti dėl baltos nuosėdos ant vokų, labai natūralus.

Įvairios paskirties klaidinga blakstienoms:

○ Nukopijuokite jį į pusę, ir klijuoti jį į akis atgal.Jis tinka mergaitėms su mažos ir apvalios akys ir turi funkciją prailginta akis!

Sukarpykite ją į saują kelią, skyrių gabalas, imtis tweezer, kad ji turi išdėstyti prilimpa prie blakstienų šaknų, bet taip pat gamtos ir mielas!

Etapas makiažas ir spektakliai (2-3 porų gali būti klijuojamos tuo pačiu metu), o didelis ir tankus akis!

Metodas blakstienų nuėmimas:

Atsargiai įmaišykite iki apačios linija blakstienas su mažais nagai, tada žiupsnelis piršto galo ir lėtai jį demaskuoti.

Naudoti nykščio ir smiliaus patarimai, kaip švelniai patraukite netikrų blakstienų nuo vidinio akies kampo.Technika turėtų būti švelnus ir atsargus.Naudojamos netikrų blakstienų, pašalinkite virš klijai, tvarkingai į dėžutę.Tokiu būdu, kreivė, neteisingų blakstienos gali būti laikomi nepakitusi daugkartinio naudojimo.Taip pat, būkite atsargūs, ne klijuoti akių šešėliai ir blakstienų ant netikrų blakstienų ar tepinėlis ar sugadinimo, netikrų blakstienų.jis pareiškimas prekybininkų naudai.

Kiekis 1
Netikrų Blakstienų Stilius Storas
Elemento Tipas Netikrų Blakstienų
Produktų Kategorijos Visiškai pora netikrų blakstienų
Klasifikacija netikrų blakstienų stiebai Plastikiniai Juodasis Terjeras
Netikrų Blakstienų Grupė Juodos Medvilnės Juosta
NĖRA. KNG-45
Netikrų Blakstienų Medžiaga Kita
Gamybos procesas grynas ranka
Dydis KNG-45
False Eyelashe Tipas Pilnas Blakstienų Juostelės
Yra tarpvalstybinio prekių tiekimas? Taip
False Eyelashe Ilgis virš 1,5 cm
Netikrų Blakstienų Rūšiuoti Juostelės Blakstienas
tekstūros medžiagos Mink Plaukų
Modelio Numeris KNG-45
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis Tankus pinigų

Panašūs produktai