Originalus mijia Yunmai Pelninga, Push-up Paramos Valdybos Mokymo Sistemos Galia Paspauskite xiaomi namų Push Up Stendai Naudotis Įrankis

€18.82

-36%

€29.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: push up xiaomi, tv, korektorius pozos xiaomi, xiaomi yunmai, scx4300, stovi lentelė, xiaomi leravan kėdė, mijia xiaomi, saulės skydelis greitai, atveju xioami.

● Nori mesti puikų krūtinės, rankų, pečių raumenys?YUNMAI push-up parama, be abejonės, yra jūsų pasirinkimas.Lengvas ir nešiojamas, su ribotomis šiukšles laiko, stentas gali būti atidarytas treniruotis, net ir nulinės pagrįstas sportininkai, taip pat galite sukurti tvirtus ir stiprius ginklus.

● Galia paspauskite "push up" - tai novatoriškas spalvomis, push-up valdybos mokymo sistema, kuri stiprina ir sculpts visą savo viršutinę kūno dalį, o užsiima savo bendrą šerdį.Lengva,-po kelių spalvų push-up pozicijas konkrečius raumenis ir skatinti tinkamą formą, tai labai svarbu stiprumo mokymas.

Specifikacija:

Gamintojas: YUNMAI (už XIAOMI Ekologinės Grandinės Produktai ) Modelis: YMPB - A601

Pagrindinės medžiagos: ABS, PP Matmenys: 172 x93x 36 mm (rankena) 300x 180 X 36 mm (push-up paramos įstaiga) Neto svoris: 1.24 kg

Funkcija: - Nešiojamų, lengva surinkti ir išardyti Lankstymo dizainas labai sumažina saugojimo erdvę ir bendrą svorį, atramos - push-up lankstymo laikiklis plokštelė yra įrengta su nuimama rankena, kad būtų lengva laikyti ir mokymo.Kaip ilgai, kaip yra lygaus paviršiaus, konsolė gali būti pradėtas, kad pradėti naudotis. - Po to, kai buvo naudojamas, ji yra perlenkta ir užrakinta, ir laikiklis akimirksniu virsta kompaktiškas lagaminas, kuris gali būti saugomi bet kampe namuose.

- Įvairių spalvų derinti traukinių skirtingų kūno dalių: mėlyna dalys pratimas krūtinės , žalia dalys naudotis tricepsas , raudona dalys pratimas pečių , geltona dalys naudotis dusia dorsi raumens Naudojimo Patarimai: 1. Laikyti abi išlenktas, pirštai ant žemės, galva šiek tiek pakelta, pažvelgti į žemę, įtempkite juosmens, tiesios nugaros, palaikyti galvos ir stuburo toje pačioje eilutėje 2. Sulėtinti ir kvėpuoti, ir palaukite, o kai viršutinė kūno dalis yra apie 2 cm virš žemės, tada, tada stumti savo rankas atgal į pradinę padėtį ir iškvėpkite, 3. Bendrieji pradedantiesiems gali padaryti, 2 komplektai nuo 15 iki 20, treniruoklius, kurie turi tam pagrindo gali padaryti 3 serijas iš 20, o aukšto lygio žmonės gali išbandyti 4 komplektai nuo 30 iki 50 push-up.Kiekvienas treneris turi kontroliuoti reikiamą kiekį naudotis pagal savo fizinę būklę ir lazdas į jį ilgą laiką

Perspėjimai: ● Prieš treniruotę, būtina nustatyti, ar organizme gali atlikti mokymus.Pacientams, sergantiems širdies liga ir hipertenzija, turėtų būti apmokyti. ● Dėvėti tinkamus apsauginius drabužius, mokymo, parengti ir atsipalaiduoti veiklą, siekiant išvengti traumų ir raumenų įtampą. ● Mokymo visada turėtų būti orientuota būklės treneris.Neteisingas arba pernelyg daug fizinės veiklos gali pakenkti trenerio kūno.Jeigu susiduriate su šiomis sąlygomis, pvz., raumenų skausmas, krūtinės spaudimas, širdies plakimas, dusulys, galvos skausmas ar vėmimas, nutraukite mokymo nedelsiant. ● Push-up valdyba yra specialiai suaugusiems.Prašome neleiskite vaikams ar naminiams gyvūnėliams priartėti mokymo metu. ● Prašau, nereikia žingsnis, push-up valdyba.

Pakuotė: 1 x YUNMAI Push-up laikomoji Plokštė, 2 x YUNMAI Push-up Laikiklis Porankiu 1 x instrukcija

Maksimalus Greitis už Xiaomi " Smart Home Push Up Stendai Naudotis Įrankis
Modelio Numeris Yunmai Pelninga, Push-up
Gyro už Xiaomi Yunmai Pelninga, Push-up
Valdymo Kanalai 7 Kanalai
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Savybės Saulės
Prekės Pavadinimas Xiaomi
Masto 1

Panašūs produktai