FeiyuTech G6 Plius 3-Ašis G6P Nešiojamą Gimbal Stabilizatorius Veidrodžio Kameros GoPro Išmaniųjų telefonų Naudingoji 800g Feiyu G6P

€149.38

-32%

€222.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: infinix karšto 8, eachine kameros stabilizatorius, sunkiųjų gimbal stabilizatorius, gopro hero, gimbal zhiyun, kamera gimbal, mobil telefono, action cam, vaizdo kamera, mavic pro.

Gerbiamas kliente,

Kaip Kinų naujieji Metai metodus, Kinijos logistikos pramonei bus imtis atostogas.Tikimasi, kad logistikos atnaujins darbą po to, kai vasario 18 d. Jei jūsų užsakymas yra vežamos iš sandėlio, Kinija, siunta bus ne būti susitariama dėl atostogų nuo vasario 7 d. ir vasario 18 d. Po vasario 19-ąją, mes išsiųsti juos vieną po kito pagal užsakymą mokėjimo nurodymą per ataskaitinį laikotarpį.Jei sandėlio, pasirinkta jūsų užsakymas yra RU/DE/UK/JAV, mes pasirūpinsime pristatymas per 7 dienas, ačiū už jūsų paramą.

Pagrindinis Ateities: Fokusavimo Žiedas: Naudoti magic žiedas, kad būtų galima tiksliai kontroliuoti zoom/atlikite dėmesio fotoaparatą prijungus prie Feiyu Dėl APP;Naudojant magic žiedas rankiniu būdu kontroliuoti zoom/atlikite dėmesio mobiliojo telefono, prijungę Vicool PROGRAMĄ;Tiksliai reguliuoti kreiptuką vieta panning,vartosi ir geležinkelių varikliai.Fokusavimo Žiedas: Kontroliuoti zoom kameros/Kontroliuoti sekti dėmesio fotoaparatas/Tiksliai kontroliuoti pan-tilt trijų ašių/Funkcijos režimo kontrolės.Wifi+Bluetooth Ryšys: Po prisijungimas prie "bluetooth" ir "WIFI", G6, Plius gali kontroliuoti fotoaparatas sufokusuoja,perjungti fotografavimo režimą,pasirinkite raiškos ir kt.Lengva Kontroliuoti Visą Regėjimo Lauką: Ryšys WIFI, į suderinamą prietaisą valdyti, fotografavimas, filmavimas, atlikite fokusavimas, priartinimas, jautrumo nustatymas, baltos spalvos balansas, ekspozicijos vertę, ir perjungimo režimu funkcijas, trys profesionalūs vaizdo kamera markių ir GoPro.Geležinkelių Mygtuką: Rankinis pasipriešinimo reguliavimas funkcija ant nugaros, lengvai persijungia asmeninį kraštovaizdžio sudėtis nuotraukas.Pratęstas Priedai: 1/4 colio sriegiu skylutėmis dugne ir šonų,kūno ateina su 1/4 colio sriegiu skylių, kurios yra suderinamos su visomis fotografijos įrangos priedai su 1/4 colio sriegiu rinkoje.

Pristatymas Metodas: Mes paprastai siųsti gimbal DHL/EMS/ "Fedex" ir siųsti priedai pagal POSTNL skiriasi iš įvairių šalių.Jei turite specialių pageidavimų, prašome susisiekti su mumis.Pristatymo Kaina: tada, Kai jūsų užsakymo pateikimo, jūs galite pamatyti, laivybos kaina jūsų užsakymą.Bet atstumas plotas mokestis nėra įtrauktas į laivybos kaina.Jei jūsų adresas yra priklauso atstumas srityje, jūs turi mokėti už atstumas plotas mokesčiai.Ar mes galime ne siųsti ją.Pakavimo Metu: Po to, kai jūsų mokėjimo tvarka yra baigta, mes pasirūpinsime, pakavimo ir išsiųsti paketą, per 7 dienas.Laivybos Laikas: Paprastai tai trunka apie 7-10 dienų jums gauti siuntinių, jei ji laivų DHL ar Fedex.Bet mes negalime užtikrinti pristatymo laikas dėl visų tarptautinių pervežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus atskirose šalyse.Muitinės Mokestis: prekės kaina ir pristatymo išlaidos nėra įtrauktos visus importo mokesčius.Pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, finansų maklerio mokesčiai, muitai ir mokesčiai už importą į savo šalį.Jei jums reikia kliringo muitinės sąskaitą, prašome susisiekti su mumis.Grįžti: 1.Mes neprisiimame jokios grąžinti be jokių pokalbių ir priežasčių. 2.Jei pirkėjas nori grąžinti prekę, pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekė yra pradines sąlygas(Per savaitę). 3.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas turi būti atsakingas už tokios žalos arba nuostolių, ir mes ne pateikti visa grąžinamoji išmoka. 4.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai grąžinti elementą.Garantija: 1.Vienerių metų garantija. (Atsižvelgiant į logistikos gavimo kartą per metus) 2.Jei produktai gali neveikia ir tai yra ne dėl žmogaus žala / fizinė žala / vandens, pirkėjas gali kreiptis į pardavėją paprašyti grįžti į fix.Pardavėjas įsipareigoja laivybos kaina . 3.Jei produktai gali neveikia, o tai sukelia žmogaus žala / fizinė žala / vandens, pirkėjas turi apmokėti visas išlaidas, įskaitant ir išlaikymo išlaidų ir laivybos kaina.Atsiliepimų: 1. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Pakuotė Taip
Funkcija Po fotografavimo režimas
Palaikomi Mobiliojo Prietaiso Max Dydis Didžiausia naudingoji apkrova yra 800g centre svorio balansas
Parama Nuotolinio Valdymo Pultas No
Komunikacijos "Bluetooth"
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Aliuminio
Įkrauti Mobiliojo Prietaiso No
App Nustatymas Taip
Modelio Numeris G6 Plius
Užrašų Kampas 260 laipsnis
Prekės Pavadinimas FEIYUTECH
Sukonfigūruotos veiksmų fotoaparatai
Dydis 35.2*8.7*7.6cm
Geležinkelių Kampas 320 laipsnis
Svoris (g) 1.2 KG
Ašys 3-Ašis
Sertifikavimo CE
Tipas Kišeninis Gimbal
Kamera Integracijos No
Panning Kampas 360 laipsnių
Vertikalaus Fotografavimo Taip

Panašūs produktai