2-in-1 USB Bluetooth Siųstuvą, Imtuvą 5.0 Su skystųjų KRISTALŲ Ekranas 3,5 MM Stereo AUX Garso Belaidžio ryšio Imtuvas, Adapteris, Skirtas TV PC

€3.19

-52%

€6.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ekranas "pasidaryk pats", vfd ekranas, "bluetooth" transmitt, howard poveikio sportas, mėlyna, "bluetooth" auksas, bluetooth 5.0 lustas, "bluetooth" dongl, garso lcd, garso spektro.

Aprašymas:

1. NAUJAS DIZAINAS: pirmoji "Bluetooth" imtuvas su LCD ekranu atėjo.Jūs galite turėti visą informaciją, bevielio transliacijos statusą nuo paprastos žvilgsnį į ekraną.Tai rodo "Bluetooth" ryšio būsena.

2. "BLUETOOTH" 5. 0 IMTUVAS: Įdiegta "Bluetooth" 5. 0 chip, naujas belaidis muzikos imtuvas turi neprilygstamą našumą su 2 kartus greičiau perdavimo greitis, stipresnis ryšys stabilumo ir plačiau signalo diapazonas 10M nei senesnės versijos.

3. "BLUETOOTH" SUDERINAMA: Ši audio "Bluetooth" adapteris paramos 3.5 mm aux audio, ir taip pat suderinama su visais išmaniaisiais telefonais, "Bluetooth" ir garso prietaisai ("Bluetooth" ausines, Bluetooth garsiakalbiai ir daug daugiau).

4. SIŲSTUVAS, IMTUVO REŽIMU: 2 (1 projektavimo, naudojant šią belaidžio ryšio adapterį, galite siųsti ir priimti visi garso laisvai ir lengvai.Siųstuvas leidžia jūsų TV, AV imtuvas, radijo ir kitų namų garso šaltinio įrenginiai norėdami transliuoti muziką į savo "Bluetooth" ausines ar garsiakalbius.Imtuvas leidžia ne "Bluetooth" prietaisus, pvz., namų stereofonine ar AV imtuvo ir belaidžiu ryšiu transliuoti muziką iš savo mobiliųjų telefonų/VNT.

5. USB GARSO SIŲSTUVAS REŽIMAS(TX): Belaidžiu būdu perduoti garsą iš PC/Notebook, kad "Bluetooth" ausines ar garsiakalbį, per USB, plug and play,nereikia audio kabelis ir ratai.

Specifikacija:

Modelis: 2 in 1 "Bluetooth" Adapterį

"Bluetooth" profilis: V5.0 EDR,A2DP,HSP,AVRCP

"Bluetooth": V5.0

Perdavimo atstumas: 10m / 33ft

Įkrovimas: Micro USB 5 V/0.5 A

Garso jungtis: 3.5 mm

Spalva: juoda

Pagrindinį elementą dydis: apie 62*26*11mm/2.44*1.02*0.43 colių

Naudojimo diapazonas: Šis "Bluetooth" siųstuvas-imtuvas gali būti naudojamas beveik visų įvesties skaitmeninių produktų(3.5 MM audio interfeisas).Tiesiog nuorodą į įvesties!

Pakavimo Sąrašas:

1 X "Bluetooth" Siųstuvas&Imtuvas

1 X 3.5 MM Audio Kabelis

1 X Vartotojo Vadovas

Pakuotė No
Kiekis Garso
Aukštos Raiškos Palaikymo 720P
Garso Takelio Vieną
Paramos Apt-x No
Modelio Numeris "Bluetooth" Siųstuvas-Imtuvas, Adapteris,
Prekės Pavadinimas tmddotda
Funkcija NĖRA
Parama Atminties Kortelės No
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Sąsaja USB
WIFI Standartą NĖRA
Parama AAC No

Panašūs produktai